2777
2789
عنوان

سگ از نوع ولگرد

727 بازدید | 26 پست

زیاد شدن جمعیت سگهای خیابونی از مرز خطر داره رد میشه سر شبی به پدر پیرم حمله کردن خوشبختانه همسایه تو کوچه بوده ولی پدرم خورده زمین. چیکار میشه کرد که بهشون آسیب نرسونیم. راهی هم نیست که بشه از آسیب احتمالیشون خلاص شد. شهرداری هم که فقط با تیر خلاصشون میکنه

وای ما اهواز زندگی میکنیم اینجا افتزاحهههههه 

زمانی که میرفتم مدرسه همش با استرس و ترس و لرز بود 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی مخالف حیوون آزاری و جمع اوریشون هستم. ولی رفته بودم پیاده روی یه گله پنج شش تایی سگ افتادن دنبالم . در حد مرگ ترسیدم. شش صبح بود پریدم تو ماشین ی آقای ناشناس ک اونجا وایساده بود ماشینش. خدا رحم کرد بهم

وای ما آذربایجان غربی هستیم به خدا زندگی نداریم از دست این سگ ها گله ای تو خیابوناو کوچه ها هستن.شبها ازصدای سگ ها نمیتونیم بخوابیم.

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من خیلی مخالف حیوون آزاری و جمع اوریشون هستم. ولی رفته بودم پیاده روی یخ گله پنج شش تایی سگ افتادن د ...

جالبه حامی های حیوانات هم فقط فاز حیوان دوستیو عصبانیت در مقابل انتقاد میگیرن خودشونم جواب این سوالای مردمو نمیدن

جالبه حامی های حیوانات هم فقط فاز حیوان دوستیو عصبانیت در مقابل انتقاد میگیرن خودشونم جواب این سوالا ...

من قبلا همیشه غذا میریختم. از اون موقع ب هیچ عنوان نمیریزم‌ بخدا اگر میگرفتنم پاره ام میکردن نمی‌دونم اگر ماشین اون آقا نبود الان من زنده بودم یا نه . انقد دوییده بودم احساس میکردم ریه ام سوراخ شده تا چند ساعت بعد

واااای تو رو خدا بچه هاتونو از سگ های نگهبان یا سگ ولگرد دور نگه دارین ، چند ماه پیش بچه یکی از فامیلامون سگ باغ گلوشو پاره کرده بود بچه فقط ۴ سالش بود داشته تو باغ بازی میکرده سگ بهش حمله کرده ، تا مامان بزرگش اومده بچه رو در بیاره از زیر دست سگ همونجا هم مادربزرگه سکته میکنه ، هر۲ شون میمیرن

خیلی بد بود مادرش دیوانه شد😩

من قبلا همیشه غذا میریختم. از اون موقع ب هیچ عنوان نمیریزم‌ بخدا اگر میگرفتنم پاره ام میکردن نمی‌دون ...

نه بابا اینایی که حامیا میگن و تبلیغ میکنن بیشتر واسه جذبه فالوورو درآمد زاییه. به مشکلات مردم که میرسه همشون جا میکنن. غذا دادن به اینا بزرگترین اشتباهه واقعا دیگه به آفت تبدیل شدن

واااای تو رو خدا بچه هاتونو از سگ های نگهبان یا سگ ولگرد دور نگه دارین ، چند ماه پیش بچه یکی از فامی ...

به نظرم این فازهایی که حامیا گرفتن واسه ما جهان سومیا نیست. سگ اینجا آفت شده. باید سرنوشت خودشونو قبول کنن سگای بیچاره

اتفاقا منم دنبالشم 

کاشکی که مرکز غیر دولتی قابل اطمینان برا عقیم سازی بود یا پناهگاهی چیزی 

که پول اهدا میکردیم اونا خودشون انجام میدادند همه چیو

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

میگن بچه نیارید،جمعیت زیاد میشه ،از کجا میارید امکاناتشون رو فراهم کنید،از یه طرف حس حیوان دوستیشون گل میکنه،و خدا تومن خرج سگهای ولگرد یا سگ های خانگی میکنن،دوروز دیگه کشور رو کی میخواد راه ببره خدا میدونه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اتفاقا منم دنبالشم  کاشکی که مرکز غیر دولتی قابل اطمینان برا عقیم سازی بود یا پناهگاهی چیزی&nb ...

چقدر آخه میشه پول داد جمعیتشون داره میزنه رو دست جمعیت کشور. پول کم جمع نشده ولی حتما که خرج این بیچاره ها نمیشه

میگن بچه نیارید،جمعیت زیاد میشه ،از کجا میارید امکاناتشون رو فراهم کنید،از یه طرف حس حیوان دوستیشون ...

متاسفانه هر جارو نگاه میکنی جوگیری و افراط تو هر کاری موج میزنه. من از ۱۰۰ تا از مراکز حمایت از ۱۰۰۰ تا حامی سوال کردم هیچکس نمیتونه جواب بده و سریع میزنن به شارلاتان بازی. یعالمه پیج تو اینستا هست مگه کسی جرات میکنه ازشون سوال کنه

چقدر آخه میشه پول داد جمعیتشون داره میزنه رو دست جمعیت کشور. پول کم جمع نشده ولی حتما که خرج این بیچ ...

خیلی میشه حامیان محیط زیست زیادن که پول گنده کمک میکنن خیر هاهم هستن اگه همه دست به دست هم بدن میشه 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤