2777
2789
عنوان

این چیه رو صورت بچم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 54 پست
عزيزم حتما ببرش فوق تخصص پوست يا ببرش اورژانسي بيمارستان رازي كه تخصص پوست

اینجا بردمش دکتر پوست دو ساعت وایستادم اخرم هی گفت دکتر تزریق لب داره و بچم واینمیستاد اومدم هیچ دکتری نیست مگه به قول شما تهران رازی ببرم چون حومه ایم اصلا دکتر نیست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه منم چند روز پیش همین جوری شد

۲ روز یه جوش قرمز بود

روز سوم یهو عفونت کرد

دکتر گفت زرد زخمه

ویروسیه و از کسی گرفته

و ممکنه کس دیگه ای هم بگیره

و فقط با یه پماد رفع شد

شب زدم فرداش خوب شد

دقیقا همین شکلی بود زخمش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اگه مطمئن شدی سالک نیست حنا رو با روغن سیاه مخلوط کن بگذار هرشب بگذار تا عفونت دفع بشه خواهرم کوچیک بود رو دستش اینجوری شد مامانم با این دارو رفعش کرد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
اینجا بردمش دکتر پوست دو ساعت وایستادم اخرم هی گفت دکتر تزریق لب داره و بچم واینمیستاد اومدم هیچ دکت ...

عزيزم دكتر زيبايي پوستي نه فوق تخصص كه كارش تشخيص باشه نه زيبايي پاشو فردا به صورت اورژانسي بيا رازي كارتو انجام بدن

سالک نشنیدم تا به حال  حومه ی تهرانیم انواع حشرات هم داریم ولی ما پنجره مون توری زدیم حتما از ...

نیش یه پشه مخصوصه که عامل بیماری میشه حالا شاید اون حشره نیشش باعث عفونت شده و سالک نیست ان شاءالله 

بچه منم چند روز پیش همین جوری شد ۲ روز یه جوش قرمز بود روز سوم یهو عفونت کرد دکتر گفت زرد زخمه و ...

خداروشکر 

عین این یه سوراخ هم وسطش داشت 

باز دکتری که من رفتم گفت زرد زخم نیست چون جای نیش مشخصه 

تو عکس انگار جای نیش مشخص نمیشه

نیش یه پشه مخصوصه که عامل بیماری میشه حالا شاید اون حشره نیشش باعث عفونت شده و سالک نیست ان شاءالله& ...

این بیماری تو اصفهان خیلی شایع بود قبلا واکسنش رو می‌ساختند که واکسن‌ها خراب شد و متأسفانه چندساله دیگه کسی واکسینه نمیشه

اینجا بردمش دکتر پوست دو ساعت وایستادم اخرم هی گفت دکتر تزریق لب داره و بچم واینمیستاد اومدم هیچ دکت ...

خیلی جدی بگیر عزیزم . خدا کمکت کنه ‌ حتما بچه رو فردا ببر همین مرکز تخصصی که معرفی کردن . ان شا الله خیره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ببین بچه تو حتما حتما حتما ببر یا متخصص پوست یا متخصص عفونی ( به نظرم هر دو )

چون اگه سالک باشه ، متاسفانه جاش خیلی بد رو صورت میمونه ، پس بهتره هر چه زودتر درمان بشه

حالا انشالله که سالک نباشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻