2777
2789
عنوان

این چیه رو صورت بچم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 54 پست

عزیزم دوباره ببر دکتر نگران هم نباش گوگل هم سرچ نکن پای دختر منم تاول زده بود بی دلیل هی سرچ میکردم هزار چیز وحشتناک بالا آورد منم همینا رو خوندم ترسیدم مخصوصا که تاول بزرگتر میشد  بردم دکتر دکتره گفت ضربه خورده تاول شده کارش نداشته باش خودش میترکه بازم هی بزرگ میشد منم میگفتم انگار دکتره بلد نبود ولی مدارا میکردم تا دیشب ترکید و فعلا خشک شده 

خداروشکر  عین این یه سوراخ هم وسطش داشت  باز دکتری که من رفتم گفت زرد زخم نیست چون جای ن ...

انشالله سالک نباشه 

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سالک نیست ؟

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

همین فردا میبرمش تهران  خداکنه

عزیزم سالک داروی مخصوص داره ولی متأسفانه جاش میمونه ان شاءالله که سالک نیست نگران نشو

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
عزيزم دكتر زيبايي پوستي نه فوق تخصص كه كارش تشخيص باشه نه زيبايي پاشو فردا به صورت اورژانسي بيا رازي ...

الان سایت رازی زدم نوشته بود از پذیرش بیمار سرپایی معذوریم و نوبت بگیریداونم زده بود ده شهریور صبح تا عصر هم معطلی داره که بچم واینمیسته اون همه 

برم دنبال متخصص پوست بگردم😔