2777
2789

دیروز رفتم درمانگاه بیمارستان یه خانم اونجا کار میکرد از قضا خیلیم بدریخت بود و فقط در حال لاس زدن با هموارای مردش بود

امروز بازم رفتم از اونجایی که بیمارستان خیلی بزرگه و درهای ورودی متنوعی داره گیج شده بودم که از کدوم سمت برم یهو همون خانمو دیدم داشت رد میشد پرسیدم خانم درمانگاه از کدوم سمت باید برم با یه لحن تن و دهن کجی گفت نمیدونم و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ی پیش رفتم دفترخدمات قضایی،دوتاکارمندخانم داشت،یکیشون به همکارش میگفت خانم دکتر،خانم دکترم به همکارش میگفت خانم مهندس.بعد بقیه هم هنگ بودن،فکر کردیم اشتباهی رفتیم😶😶😂

شاید واقعا نمیدونسته

یادمه یه بار منم تو بیمارستان یکی ازم سوال کرد گفتم نمیدونم

گفت وااا اینجا کار میکنی نمیدونی

خندم گرفته بود بخدا🤣 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏