2777
2789

آرزومه برای تولد همسرم یه کیک شیک درست کنم. از کجا میشه یاد گرفت.

خانمهای هنرمندی که کیک میپزین لطفا راهنمایی کنید 

خیلی سخت نیست نگران نباش خامه آماده بخر برا بار اول 

بعد با لیسک یا کاردک راحت میتونی رو سطح کیک مرتبش کنی

اگه ماسوره و قیف هم داره بهتر نداری میتونی بریزی تو ی پلاستیک و پایینشو قیچی کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر شما همون کیک وانیلی سه تخم مرغی ذرست کنم بعد خامه قنادی از بیرون بگیرم میشه یه چیز آبروداری&n ...

خیر نمیشه  ،باید کیک اسفنجی یا شیفون بپزی 

تا تولد همسرت کیک اسفنجی بپز تمرین کن بعدم خامه کشی کن قلقش دستت بیاد ،بعدش بپز برا تولد

خیلی سخت نیست نگران نباش خامه آماده بخر برا بار اول  بعد با لیسک یا کاردک راحت میتونی رو سطح ک ...

ممنون از راهنماییتون. به نظرتون قیف و ماسوره چی بخرم که کاربردی باشه برام بتونم شکل گل دربیارم روش.

یکی هم اینکه خامه قنادی سفید بگیرم یا رنگی هم می‌گیرند برای تزیین

ممنون از راهنماییتون. به نظرتون قیف و ماسوره چی بخرم که کاربردی باشه برام بتونم شکل گل دربیارم روش. ...

♥️♥️ قیف که ی قیف معمولی بخر ماسوره هم ببین چی به کارت میاد مدل ستاره ای یا گلش هم پر کاربرده قشنگم هست 

خامه قنادی سفید بگیر خواستی رنگ غذا بزن توش ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
ممنون از راهنماییتون. به نظرتون قیف و ماسوره چی بخرم که کاربردی باشه برام بتونم شکل گل دربیارم روش. ...

خامه مینارین سبز میهن

همه سفیدن خودت باید رنگ کنی 

عزیزم ب همین راحتی نیست درست کردنش 

من بعد چندین کیک تولد و خامه کشی تازه قلق فرم دهی خامه دستم اومده