2777
2789

خیلی از ماها ی کسایی یا ی چیزایی رو اونقدر دوست داریم و حس خوبی بهمون میدن ک همونا میشن دلخوشیامون

منتظرم همگی بگید⁦♥️⁩💙

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

خدا 

خانواده 

هدفم 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم

شاید مردنه اینکه مطمئنم یه روزی تموم میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بعله دیگه با سابقه درخشانم توی نی نی سایت می‌دونم شما دوتا جفت همید😅

جون من؟🤣

همزاد و هم تایپم هستیم🥲🦋

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
@roseitaaa     ارتباط های زنده و تور های گردشگری ننم🤣🤣🤣🤣 @ایححححح   امشب مس ...

🤣🤣🤣آبرو بارا ننت نذاشتییییی🤣🤣

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....