2777
2789
عنوان

کسی بوده اطرافتون که ivfتعیین جنسیت کرده باشه ولی اشتباه شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2197 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ازاقوام تو آزمایشگاه مرکز ناباروری کار میکنه میگه برا انتقال جنین اگه همراه نداشته باشن ودکتر سر ...

شرط اصلی برای انتقال جنین حضور همسر هست و بدون اون اصلا انتقال نمیدن

مگه الکیه شخص کلی پول pgd یا همون تعیین جنسیت بده بعد اشتباه بشه

اونا هم ک نگن بچه ک دنیا بیاد و بفهمن ک اشتباهی صورت گرفته،پوستشونو میکنن...پروانه پزشکیشون باطل میش ...

حیف که نمیتونم بگم کدوم ازمایشگاه قبل عید همچین اشتباهی شد وبچها را بعد به دنیا اومدن تعویض کردن

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚

اسی یه سوال ؟ای وی اف واسه بچه ی سالم هم انجام میشه؟واسه اونایی ک بچه اولشون نقص داشته؟و اینکه اگر کسی مشکلی برای بارداری هم نداشته باشه،باز از داروهای آی وی اف باید استفاده کنه ؟چون اون خانم مشکل تخمک نداره و راحت باردار میشه

حیف که نمیتونم بگم کدوم ازمایشگاه قبل عید همچین اشتباهی شد وبچها را بعد به دنیا اومدن تعویض کردن

اتفاقا اگر خودتون با چشم خودتون دید و موثق هست باید بگید کسی اون سمت نره

اما من با توجه به شغلم نمی تونم بپذیرم 

اسی یه سوال ؟ای وی اف واسه بچه ی سالم هم انجام میشه؟واسه اونایی ک بچه اولشون نقص داشته؟و اینکه اگر ک ...

ربطی به Ivf نداره

باید آزمایش های ژنتیکی قبل بارداری انجام بدن

مثل تست کاریوتایپ خانم و آقا 

ربطی به Ivf نداره باید آزمایش های ژنتیکی قبل بارداری انجام بدن مثل تست کاریوتایپ خانم و آقا 

آزمایشگاه کریمی نژاد 

در پژوهشگاه رویان دکتر المدنی 

دکتر گورابی تو این زمینه خیلی باسابقه هستن و مشاوره میدن

ربطی به Ivf نداره باید آزمایش های ژنتیکی قبل بارداری انجام بدن مثل تست کاریوتایپ خانم و آقا 

اخه گفتن به همچین زوجایی ای وی اف پیشنهاد میشه واسه اینکه خیالشون راحت باشه بچه ی دوم کاملا سالمه