2777
2789

توانایی پشت موندنو داری؟ اگه می خوای جدی بخونی و هدف داری ک بمون وگرنه برو ازاد

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با تجربه ای ک دارم بهت میگم 

اصلا پشت کنکور نمون حتی اگه رتبت ۳۵۰۰۰ هزاره 

حتما برو دانشگاه ی ترم بخون ک تو فضای کنکور نباشی همش استرس داشته باشه  ی تزم ک خوندی میتونی یا انصراف بدی یا مرخصی بگیری بخونی برای کنکور رشته ای ک دوس داری قبول یشی

رشته ای که میخواهی چیه؟که میخوای براش پشت کنکور بمونی؟؟؟

به رشته های علوم انسانی خیلی علاقه دارم کلا

مخصوصا دبیری و فرهنگیان.. 

رشته خودم تجربی استرسم بخاطر اینه یک سال دیگه عقب میوفتم 

من پرستاری در میومدم با رتبم تو شهرم ولی اون سه رشته ی تاپ رو میخوام واسه همون موندم پشت

نتایج امسال تا دو سال معتبره

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

منم برعکس بقیه بهت میگم اگه رشته خاصی مدنظرته و واقعا هدف داری بمون و تلاش کن...

پشت کنکور موندن خیلی وقتا برخلاف تصور هدر دادن عمر نیست و ساختن آینده هست

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام