2777
2789
عنوان

امیکرون

147 بازدید | 18 پست

سلام 

تازگی ها کسی از نزدیکان دیدید ک  امیکرون گرفته باشه؟ 

من خودم چند روزه درگیرم و اذیت میشم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هنوزم مکان های شلوغ میرید ماسک بزنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روزی که کرونا اومد تابستونا هم سرماخوردگی سر و کله اش پیدا شد..قبلش خبری نبود..پس پیداست یه گونه ...

تازگی قم مسافرخونه و حرم بودیم که شلوغ بود ،فکر میکردم کرونا تموم شده ، ماسک نداشتم   اشتباه کردم.

اذیتم. خدایا خسته شدم .

هنوزم مکان های شلوغ میرید ماسک بزنید 

سلامو درود استاد بنده اریا بینظیر هستم میشه اکانت قبلیمو بنام اریا بینظیر باز کنید ممنون میشم ...............   

دلم خیلی چیزها میخواد اما نمیشه و نمی توان  پس بخندیم 
سلامو درود استاد بنده اریا بینظیر هستم میشه اکانت قبلیمو بنام اریا بینظیر باز کنید ممنون میشم ...... ...

سلام  متوجه نشدم ، سرچ کردم ب این نام چیزی نبود

سلام عزیزم میشه بگین بانو ارتمیس جز نینیسایت کجا کانال داشتن اسم کانالشون چی بود؟

سلام عزیز 

فعلا کلا نیست ..خبر ندارم کجا است... من هم دیگه ایشون دنبال نمیکنم .. دیگه اعتقاد ب حرفهاشون ندارم‌... 

ببخشید میشه بگین چرا اعتقاد ب حرفاشون نداری

چون خیلی توجه ب من بی ارزش میکرد ،آموزش خودشیفتگی داشت ..سیاست هاش با اطرافیان برای رضای خدا نبود ک اون دنیا فقط رضای خدا برامون میمونه ، مطالب پر از نفرت پراکنی بود ، اصرار داشت ک نظرات من درسته، درصورتی ک نه تحصیلات روانشناسی داشت و نه مشاور مذهبی و ...بود ،، مشاوره اشتباهش تو زندگی من بشدت چالش ایجاد کرد و آرامش زندگیم ب هم زد ،،،

خیلی اشتباه کردم مدت ها دنبال کننده ایشون بودم.