2777
2789

نمیدونم چی بگم بهشون که تکراری نباشه 🙆‍♀️

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله های قشنگتونو واسم بفرستید لطفا

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞

بگو تولدت مبارک پر تکرار هر روز همون حرفات دخالت هات تکراری هستن😂😂

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

مادرجان تولدتون مبارک الهی که سایتون بالا سر خانواده باشه و سالهای سال در کمال تندرستی خوشبختی بچه هاو نوه هاتون رو ببینید❤

عه عروس جا موند😁

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

متاسفم ک ب دنیا اومدی🥴😂😂😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان