2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید پای آبروم وسطع💔🥲

419 بازدید | 13 پست

سلام خانما لطفا تروخدا ترو جون اون شخصی ک دوسش دارید کمک کنید پای آبروم  وسطه 

دعا نو_یسی می‌شناسید ک بعد نتیجه هزینه بگیر بخاطر مشکلم میخوام تروخدا اگه می‌شناسید  معرفی کنید دعا تون میکنم 🙏🥲💔

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂

عزیزم سراغ اینجور چیزا نرو بدتر سنگینی میاد واست 

بشین با خدا صحبت کن کمک بخواه 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سراغ اینجور چیزا نرو بدتر سنگینی میاد واست  بشین با خدا صحبت کن کمک بخواه

خیلی تلاش کردم اما بی نتیجه بود

ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂
خیلی تلاش کردم اما بی نتیجه بود

شاید خیر و صلاحت تو اتفاقیه که فکر میکنی شره 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
شاید خیر و صلاحت تو اتفاقیه که فکر میکنی شره 

هعی خدا کنه

هعی خدا کنه

اصلا سراغ این حرفانرو 

خدا حتما چیزی دیده حتما قسمتت نبوده مطمئن باش بهتر از این فرد تو زندگیت میادو دیگ ب چیزی فکر نکن بزا ...

ن قضیه پسر نیست

عزیز حدود مشکلتو بگو شاید راه حلی جلو پات گذاشتیم

میشه خوصوصی حرف بزنیم

سلام بهم در خواست دوستی بده تا کمکت کنم 

فا ل گیر و دعا نویس سایتم                            لطفا اگه عقده ای هستید ریپلای نکنید 🦊🙂      فال ها رایگان نیست روزی ۱۰۰ تا انجام میدم          
سلام بهم در خواست دوستی بده تا کمکت کنم 

سلام مرسی قشنگم قبول کن