2777
2789
عنوان

دروغ گفتم بهش و دارم رسوا میشم🥲کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست

ببین بد گندی زدی دفعه بعد خواستی همچنین دروغی بگی(که بهتره نگی)یکی از فامیلای دور رو بگو یهو دیدی طرف اومد خواستگارید چی میخوای جواب بدی؟حالا اینا مهم نیست ام میتونی معذرت خواهی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز خلی؟همه ی این دروغا بر میگرده به کمبود توجه یعنی طرف دوست داشته براش دلسوزی کنن پس همچنین چیزی ر ...

باشما صحبت کردم مگه در ضمن همچین کسی بیماره 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
شما فک کن دروغه  شات بزارم؟

بهشون اهمیت نده مردم حرف زیاد میزنن

فقط به حالا همون مثلا نامزدت بگو که متاسفی و بهتره که بگی اینو گفتی تا یکم بیشتر بهت توجه کنه

اونطوری ممکنه کلا از همیشه بیشتر بهت توجه کنه

باشما صحبت کردم مگه در ضمن همچین کسی بیماره

وقتی حرفت اشتباهه صبر کنم بزارم با حرفات بیشتر اذیتش کنی؟درضمن کمبود محبت بیماری نیست و اکثر مردم دارن وقتی چیزی نمیدونی حرف های الکی نزن

وقتی حرفت اشتباهه صبر کنم بزارم با حرفات بیشتر اذیتش کنی؟درضمن کمبود محبت بیماری نیست و اکثر مردم دا ...

اوکی فقط شما صحبت کن   که همیشه حرف درست میزنی 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
فشاری؟اوکی

دقیقا مثل خودت