2777
2789

من رشتم تجربیه و میخوام دانشگاه آزاد با سوابق انتخاب رشته بکنم و بین رشته های زیر موندم لطفاً با چیزی که داخل اطرافیانتون دیدید و کار و بارشون و همچنین برای مهاجرت کردن لطفا هر کدوم بهتره رو بزنید.

من خودم نظرم رشته میکروبیولوژی هست چون میگن برای مهاجرت هم خوبه ولی خب داخل ایران میگن کار نداره اصلا 

تعداد رای : 17
نظرسنجی
میکروبیولوژی
4
23%
مهندسی کامپیوتر ( IT)
11
64%
مهندسی صنایع
0
0%
زیست شناسی سلولی مولکولی ( ژنتیک )
2
11%

عزیزم من تحقیق کردم از بین ژنتیک و میکرو  ژنتیک بهتره 

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای مهاجرت هم ژنتیک باز بهتره ؟

اره خیلی این رشته توی خارج از کشور مخصوصا امریکا پر اهمیت ولی متاسفانه همچین رشته تاپی توی ایران هنوز جایگاه خودشو پیدا نکرده

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

ببین ای تی خیلی خیلی جایگاه جهانی خوبی داره ولی خیلی خیلی سخته و خیلیا از همون ترم اول گریشون در میاد اگه واقعا با گراف و کد نویسی و محاسبات ریاضی و حتی هندسه مشکل نداری و برات مشکل نداره برو چون تو این رشته فقط اونایی که علاقه مندن رو به طرف پیشرفت میبره 

اگه علاقه نداری خواهرانه میگم نرو چون کامپیوتری بیکار زیاده که صرفا برای اسمش رفتن و پس زدن

ببین مهندسی 

صنایع هم زیاد شنیدم که مهاجرت کردن بعدشم بهشون میگن مهندس فضول 🤣 چون از هر رشته یه کوچولو یاد میگیرن و خیلی وارد نمیشن هم باید روانشناسی بدونن و هم باید کامپیوتر و .......