2777
2789
عنوان

مهمه نظرتو بگید بحث آیندمه🤕

130 بازدید | 18 پست

نظرتون درباره خانمی که دبیر زبان انگیلیسی مدرسه باشه 

و تو آموزشگاه مناسب هم تدریس انجام بده خصوصی و غیر حضوری هم دانش آموز داشته باشه و بخواد زبان رو تا دکترا ادامه بده و به سمت استاد دانشگاهیی هم برسه چطوره ؟ بنطرتون از لحاظ شغلی و تحصیلی چطور دیده میشه ؟ یا از همون اول سمت معلمی و کلا این رشته نره و بره سمت رشته دیگه 

تجربه ای نظری پیشنهادی بدید بحث آینده ام هست و سردرگمم لطفا از تمامی جهات بررسی کنید و نظرتون رو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ پیشرفت و پرستیژ و ... بنظرتون چطور هست 

معمولا وقتی داری درس میخونی خیلی حرف میشنوی که چکاریه میرفتی یه رشته دیگه کنارش زبان میخوندی تو موسسه ها،مثل هنر نگاش میکنن.اما همین که درست تموم میشه اینایی که سرت غر میزدن ازت میخوان به خودشون یا بچه هاشون درس بدی،زنگ میزنن که میخوام مهاجرت کنم بدادم برس  

خیلی هم خوب و عالی

جدی ؟؟؟ میشه دلیلش هم بگیدمن میخام تو انتخاب رشته دبیری زبان انگیلیسی بزنم و تا مقطع دکترا ادامه بدم و تو مدرسه هم طبیعتا دبیر زبان میشم در کنار دبیری دوست دارم تو آموزشگاه خوبیم تدریس داشته باشم الانم نیاز به زبان زیاده و میشه کلاس خصوصی و غیر حضوری هم داشت 

بنظرتون خوب میشه اینطوری یا کلا دور دبیری خط بکشم برم مدیریتو و نمیدونم ... از این قبیل رشته ها بخونم 

میشه پیشرفت کاری تحصیلی و جایگاه اجتماعی مناسب و سغل تمیزی داشته باشم 🥺

معمولا وقتی داری درس میخونی خیلی حرف میشنوی که چکاریه میرفتی یه رشته دیگه کنارش زبان میخوندی تو موسس ...

دقیقا به من پیشنهاد شده که رشته دیگه بخون زبانو میری اموزشگاه یاد میگیری 

ولی خب از لحاظ دانشگاهی فکر میکنم خیلی بهتر باشه میشه تا نقطع دکترای زبان رفت و استاد هم شد 

خیلی سردرگم هستم

خوب هم میتونی در آینده استاد دانشگاه بشی هم اینکه میتونی در کنار معلمی خودت هم یه آموزشگاه زبان راه بندازی و جدای از این ها توی این دوره و زمونه همه بچه هاشون میفرستن کلاس زبان و براشون زبان مهمه و حجم عظیمی از مردم هم که تو فکر مهاجرتن خیلی جاها هم مترجم میخوان و در کنار معلمی میتونی مترجمی هم انجام بدی به نظر من عالیه