2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امادکی نداشتم قبلن میموند

چی بگم والله دیگه بعضی وقتا آدم باید به خودش سختی بده خودشو کنترل کنه تو که شام دادی دیگ خوابیدنش آمادگی نمیخواد.باور کن شوهرت همین رفتارو و با مامانت کنه هیچ وقت حق و به شوهرت نمیدی..حالا اگ مثلا هر شب بیاد بخواد بخوابه اره حق با تو ولی دیگ در حد گاهی وقتا باید با روی خوش پذیرایی کنی حتی اگ برات سخت باشه

چنان میگن شناسایی نشم انگار سلبریتی هستن😏  حالا کسی نمی شناسدش هاااااا🤣🤣

من میشناسمش حالا وایسا دارم براش دختره نشسته خونه داداشم پرو پرو برا مامانم هم اخم و تخم میکنه سلیطه

خب کارت زشت بود یعنی رسماً بیرونش کردی 

نمیدونی این چجور ادمیه زن داداش منه بیچاره مامانم از دستش هزار جور درد و مرض گرفته خیلی سلیطه اس موهای داداشم سفید شده از دستش😭😭😭

نمیدونی این چجور ادمیه زن داداش منه بیچاره مامانم از دستش هزار جور درد و مرض گرفته خیلی سلیطه اس موه ...

موهای دادشت ازقبل سفید بود از بس موهاشو رنگ کردم آسم گرفتم 

هر جا میرم هستین خسته شدم ازتون اه

وایسا تو به مامان من گفتی اسنپ بگیرم بری خجالت بکش مامان من این همه خوبی کرده برات نفهمیدی از وقتی پاتو گذاشتی تو خونمون یه روز خوش ندیدیم