2777
2789
عنوان

#آدم_معمولی ها🌾

312 بازدید | 9 پست

اتفاقانه#  

زندگی ما آدم معمولی ها باهمه فرق دارد

طعم شیرین گوشتی که چندشب پیش از کباب زن های نزدیک شهرداری رشت خوردیم هنوز زیرزبانم مزه مزه میشود

راستش آن شب توانستم بعداز کمی بالا وپایین پریدن و دوقورت نوشابه تگری ان غذای لذیذ را هضم کنم

اما قیمت ان چهارتکه نحیف روی سیخ را نه!

هنوز روی دلم مانده و به ضرب وزور هیچ قرص وشربتی هضم نمیشود

ما ادم معمولی ها همانطور که لقمه ی چرب وچیلی گوشت راکه روغن از ان میچکد توی دهان میگذاریم

ماشین حساب ذهنمان فعال میشود

حساب کتابی میکنیم و لقمه را با دودوتا چهارتا قورت میدهیم...

آخرش هم قیمتش روی دلمان سنگینی میکند و خاطره اش روی ذهنمان

آیدی کانال تلگرامrooz_nevis@

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

.

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛
.

این نقطه فرستادم نتونی پاک کنی بعدا تاپیکتو/

[کــارامـــل صدام کن]1401/۹/۱۹زندگیم با وجودت به طوری قشنگی تغییر کرد.آخــــه تـــــو*خیلی قشنگ میگی جـان دلــــمـ من تغییر پیدا کردم به دختری که تو خواستی عاشق"[صدات،خنده‌هات،عکسات،چشات،دستات،]تو روشنایی قلب منی چطور میشه تورو دوست نداشت آخــه؟ به طور قشنگی هردومون تغییر کردیم.عشق"فراتر از این حرفاست انقدر زیبایی و خاطرات داره که اصلا قابل بیان نیست.تو تاپیکا تگم کنید فضای شادی رو براتون ایجاد میکنم🩴😂اختراع تایپ خودم:سَلaم خُbی #احساساتم ، بادکنک که نیست هروقت خاستین بادش کنید بعد بترکونید ؛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو سه بار نظرات شما رو تو تاپیک ها خوندم

خیلی زیبا صحبت میکنی👌🏻

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
دو سه بار نظرات شما رو تو تاپیک ها خوندمخیلی زیبا صحبت میکنی👌🏻

عزیزم ممنونم از لطف ومحبتی که به من داری❤️

منم همیشه از نظرات خوب ومفید شما استفاده میکنم و خوشحالم که از این طریق با دوستان خوبی مثل شما آشناشدم.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
عزیزم ممنونم از لطف ومحبتی که به من داری❤️منم همیشه از نظرات خوب ومفید شما استفاده میکنم و خوشحالم ک ...

لطف داری😍😘😘

منم خیلی از آشناییتون خوشحالم🌹

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم ممنونم از لطف ومحبتی که به من داری❤️منم همیشه از نظرات خوب ومفید شما استفاده میکنم و خوشحالم ک ...

سلام عزیزم 

من معمولا تو تاپیک های اهوانه عزیز نظرات شما رو میخونم خیلی عالی راهنمایی میکنید 

میتونم بهتون درخواست بدم 

ازتون راهنمایی میخوام

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
سلام عزیزم من معمولا تو تاپیک های اهوانه عزیز نظرات شما رو میخونم خیلی عالی راهنمایی میکنید میتونم ب ...

سلام عزیزم ممنونم که به من لطف دارین

متاسفم که پیامتون رو دیردیدم

شرمنده❤️

بله حتما 

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
سلام عزیزم ممنونم که به من لطف دارینمتاسفم که پیامتون رو دیردیدمشرمنده❤️بله حتما

سلام عزیزم ممنونم 

خیلی خیلی لطف کردی 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز