2777
2789
عنوان

به این جاری چی بگم ؟؟؟!؟؟؟؟ بهم اس داده امشب جایی نمیری نوشتم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 94 پست
الان نوشت شوخی کردم اونم با ما 

راحت شدی

دلم به حالش سوخت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سردم جاریمم مثل من😅😅😅😅 تو یه کوچه ایم ولی اصلا رفت و آمد نداریم  خونه مادرشوهر اگه هم ...

دوری و دوستی واقعا مثال قشنگیه ک هر کی گفت حق گفت

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

عزیزم مگه یه پارک رفتن چه مشکلی داره که فکر میکنی اون پرو یا اویزونه 

شاید تنهاست 

سخت نگیریم شاید بهمان بیشتر خوش گذشت 

بگو هر کی یه چیزی بیاره دور هم میخوریم 

ساده بگیرید بزارید باز هم در کنار هم خوش بگذرونید

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
دوری و دوستی واقعا مثال قشنگیه ک هر کی گفت حق گفت

ولی حس میکنم دیگه زیادی یخیم ما😅😅😅

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خوشبحالتون با جاری هاتون صمیمید من خیلی تنهام ن جاری ن خواهرشوهر پایه ندارم البته اینکه خودمم سردم ب ...

کاری نداره یه سالاد الویه یا کوکو ... درست کن بهشون بگو شام مهمون ما بریم پارک 

یا بهشون بگو بعد شام  بریم بیرون ،چایی ببرید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ما یه بار قرار شد بریم کوهسنگی ،به من گفتن کالباس نون همه مخلفات بخر بعد پولشو دونگی میدیم چون با جاری وخواهر شوهر می‌خواستیم بریم،اقا من کلی چیزی خریدم تا حتی زیر انداز وچایی بر نداشت جاریم ،چون با ماشین ما میخواستن بیان ،منظورش این بود همه چی بردار ،کلا وسایلشو نمیاره میگه خراب میشه،خواهر شوهرم که به روی خودش نیاورد،جاریمم بعد دوماه میخواست باز با ما بیاد بیرون شهر ،اومده میگه دونگ کالباس چند شد حالاااااااااابگو تا بعداً بزنم به کارتت گفتم نمیخاد ممنون،ولی باز دوباره خودشو تو ماشین جا داد اومد

گنجشک های درنده