دختر سه ماه ام خیلی وابسته منه پیش هیچ کس نمیمونه امروز حتی پیش باباش هم نموند رفتم بیرون انقدر گریه کرد که برگشتم اگر کسی بیاد خونمون یا برم جایی هر کس رو ببینه شروع میکنه گریه کردن هیچ کس نباید نزدیکش بشه کسی تجربه داره راهنمایی کنه دخترم کلا شیرخشک هم میخوره شیر من رو نمیخوره که این همه. وابسته شه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من همین بود الان ۴ سال و نیمه بنظرم این بچه ها باهوشند زود غریبی میکنند ولی کلا وابسته هستن بچه سه ماهه چه میدونه که میخوای باهاش برخورد کنی ولی باهاش زیاد تو جمع برو
نوه ما میارن باید بزور بندازنش بیرون بچه با بازی محبت گرم میگیره نه یک دفعه بغل خودت باشه باباش باهاش بازی کنه صداش بزن بچه ارتباط میگیره بچت از جمع آدم غریبه میترسه
اخه اطرافیانم انگار خیلی بلد نیستن رابطه بگیرن یدفع میان تو صورتش اینم میترسه هر چی هم میگم کم کم با ...
دختر منم همین بود کلا مثل بچگی دختر منه 😂😂😂 دو ماه و نیمگی شروع کرد شیر خشکی هم بود بقل هیشکی نمیخوابید بقل هیشکی شیر نمیخورد همش مامان مامان مامان 😂😂😂 ولی اگه بچه همسن و سالش دارین اونجا پیش اون گیر میکنه دختر من اینجور بود البته فقط زیر یکسال بعد یکسال نمیموند😂😂😂😂