2777
2789
عنوان

وابستگی دخترم

302 بازدید | 10 پست

دختر سه ماه ام خیلی وابسته منه پیش هیچ کس نمیمونه امروز حتی پیش باباش هم نموند رفتم بیرون انقدر گریه کرد که برگشتم اگر کسی بیاد خونمون یا برم جایی هر کس رو ببینه شروع میکنه گریه کردن هیچ کس نباید نزدیکش بشه کسی تجربه داره راهنمایی کنه دخترم کلا شیرخشک هم میخوره شیر من رو نمیخوره که این همه. وابسته شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداجونم این هنوز خیلی جوجه است 

پسرمن دوسال و نیمه برم حمام یا دستشویی با سر میره تو در که چرا من نبردی 

تازگیا با باباش تا سر کوچه میره و میاد

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

دختر من همین بود الان ۴ سال و نیمه بنظرم این بچه ها باهوشند زود غریبی می‌کنند ولی کلا وابسته هستن بچه سه ماهه چه میدونه که میخوای باهاش برخورد کنی ولی باهاش زیاد تو جمع برو

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بیچاره ها نمیان از بس گریه میکنه

نوه ما میارن باید بزور بندازنش بیرون بچه با بازی محبت گرم میگیره نه یک دفعه بغل خودت باشه باباش باهاش بازی کنه صداش بزن بچه ارتباط میگیره بچت از جمع آدم غریبه می‌ترسه 

دختر من همین بود الان ۴ سال و نیمه بنظرم این بچه ها باهوشند زود غریبی می‌کنند ولی کلا وابسته هستن بچ ...

دوتا بچه دارم موندم چکار کنم اولی واقعا عالی بود با همه میجوشید اما این دومی اصلا

نوه ما میارن باید بزور بندازنش بیرون بچه با بازی محبت گرم میگیره نه یک دفعه بغل خودت باشه باباش باها ...

اخه اطرافیانم انگار خیلی بلد نیستن رابطه بگیرن یدفع میان تو صورتش اینم میترسه هر چی هم میگم کم کم باید باهاش رابطه برقرار کنید متوجه نمیشن

اخه اطرافیانم انگار خیلی بلد نیستن رابطه بگیرن یدفع میان تو صورتش اینم میترسه هر چی هم میگم کم کم با ...

دختر منم همین بود کلا مثل بچگی دختر منه 😂😂😂 دو ماه و نیمگی شروع کرد شیر خشکی هم بود بقل هیشکی نمیخوابید بقل هیشکی شیر نمی‌خورد همش مامان مامان مامان 😂😂😂 ولی اگه بچه همسن و سالش دارین اونجا پیش اون گیر میکنه دختر من اینجور بود البته فقط زیر یکسال بعد یکسال نمیموند😂😂😂😂

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤