2777
2789
عنوان

بقای سقط

95 بازدید | 10 پست

خانوما من یه ماه پیش سقط داشتم کورتاژ کردم ولی سونو دادم گفت ۸سی سی مونده خونریزمم قطع کرد دکتر الانم پری که نشدم هیچ حس میکنم باردار هم هستم چیکار کنم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دوباره کورتاژکنی اگه دفع نشه

نه دکتر مترژن برام نوشت که کلا گفتن چند ساله برداشتنش و پیدا نکردم تو دوتا شهر هم گشتم برام ال دی نوشت که با پریدیم بیاد ال دی ها رو مصرف نکردم 

چرا فکر می کنی حامله ای ؟ چون بقایا داری هورمون بارداری یکم تو بدنت هست  تا پریودت صبر کن ورزش ...

پریدیم داره عقب میوفته یه تست زدم یه خط خیلی کمرنگ داشت اگه  بگم از هومون بارداری قبلیست ولی اون خو تا سه هفته تو بدن میمونه 

نه دکتر مترژن برام نوشت که کلا گفتن چند ساله برداشتنش و پیدا نکردم تو دوتا شهر هم گشتم برام ال دی نو ...

واا خوب می خوردی دیگه اون بقایا تو رحمت بمونه عفونت می کنه مگه تو این یک ماهه اقدام بارداری کردی باردار بشی ؟یکم بدنت و تقویت کن به این زودی باردار نشی

پریدیم داره عقب میوفته یه تست زدم یه خط خیلی کمرنگ داشت اگه  بگم از هومون بارداری قبلیست ولی او ...

حالا خط قران نیس که بدن هر کس ممکنه متفاوت باشه شاید برای بقیه سه هفتع هورمون تو بدنشون بمونه حالا واسه تو چهار هفته شده

چطوره؟؟

برو با دکترت مشورت کن معمولا تو بیمارستان خصوصی یا کلینیک انجام میشه با دوربین بقایا رو میبینن و با دستگاه برش میدارن اگه پاکسازی انجام ندی رحمت عفونت شدید میکنه