2777
2789

میخوام بگم اگه اوکی نیستی بیا تمومش کنیم یه بار بهش گفتم گفت من دوست دارم و اینا الان یسری رفتاراش این حس  و بهم منتقل کرده میخوام بگم زور نیست بمونه تو یه رابطه احساس بدی نسبت به خودم پیدا کردم 

چکار میکنه ک حس خوب نداری

جدیدا احساس میکنم فقط از طرف من ساپورت میشه رابطه البته سرش هم شلوغه چند وقتی هست اما باید اولویتش باشم یا نه  اون احساس ارزشمندی رو از دست دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن

انتظاراتت را بگو

به حرفای اون لحظه اش دقت نکن

دقت کن بعدش برای خواسته هات تلاش میکنه یا نه

اگه همچنان واسش مهم نیست

تو هم همون قدر ک بهت بها میده مایه بزار 

و در نهایت بعد ی مدت رهاش کن 

باهاش حرف بزن انتظاراتت را بگو به حرفای اون لحظه اش دقت نکن دقت کن بعدش برای خواسته هات تلاش میکن ...

بهش گفتم قبلا همه اینارو انتظاراتم رو حتی دقت نکرده به اون اندازه ولی وقتی سرش خلوت بود خیلی خوب بود نمیدونم دارم نسبت بهش سرد میشم

از چه نظر تازه با هم آشنا شدیم الان ۱ ماه و نیمه کمی راهمون دوره و اون یه سری قرص هم مصرف‌میکنه به خ ...

عای خدا🥺💔بهش سخت نگیر طفلکی گناه داره

اخه اولایل رابطه ها کم کمش ۶ ماه اول همه گرم و پر شور و شوقن چرا اینجوری میکنی با این سوالا سردش میکنس فقد

کمکش کن

فاصله بگیر اگه اومد سمتت که هیچ اگه نه و براش مهم نبود وقتتو هدر نده و تمومش کن

گفتم فاصله میگیرم امروز خیلی ناراحتم کرد با یدونه رفتارش میخوام دیگه باهاش حرف نزنم

بهش هم گفتم همه چیزو که اگه به موقع سرد شدی نسبت به رابطه بگو تموم کنیم مریضه نمیگه

احساس میکنم وقتی نمیگه یجورایی دلش میسوزه واست 

بکش بیرون به نظرم اگه اون بره یروز داغون تر میشی تا اینکه خودت رفتنو انتخاب کنی 

عای خدا🥺💔بهش سخت نگیر طفلکی گناه داره اخه اولایل رابطه ها کم کمش ۶ ماه اول همه گرم و پر شور و شوق ...

ببین هنوز همو هم ندیدیم آخه اون یه رفتارهایی میکنه من سرد میشم متاسفانه لانگ خیلی سخته اه الانماز صبح رفته سرکار به من‌یه پیام نداده ربطی نداره اگه دوستم‌داشت میداد یه پیام ۳۰ ثانیه طول میکشه

بهش گفتم قبلا همه اینارو انتظاراتم رو حتی دقت نکرده به اون اندازه ولی وقتی سرش خلوت بود خیلی خوب بود ...

اکثر آدما وقتی تنهان بیکارن سرشون خلوته مهربونن

ولی اونارو توی شلوغی گرفتاری مشکلات میتونی بشناسی