2777
2789
عنوان

شیائومی یا...

252 بازدید | 34 پست

سلام خوبین

من میخام گوشی بخرم هرکی از شیائومی و سامسونگ تجربه داره لطف کنه بگه

چه مدل بخرم قیمتش چنده

دوربین وباطریش برام مهمه

واینکه هنگ نکنه

مرسی🙏

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

شیائومی نوت بالا بخری اوکیه۱۰ یا ۱۱ و..

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوت ۱۲پرو دارم راضیم دوربینش عالی باطریشم خوبه شارژر ۶۷وات داره ۲۰دقیقه شارژ کامل می‌کنه 

مرسی عزیزم تازه گرفتی؟چند شد؟

هم سامسونگ داشتم هم شیائومی 

شیائومی رو ترجیح میدم چون دوربیناش واقعا عالیهه 

باتریاشم همیشه امپرش از سامسونگ بالاتره

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
هم سامسونگ داشتم هم شیائومی  شیائومی رو ترجیح میدم چون دوربیناش واقعا عالیهه  باتریاشم ه ...

خودمم سامسونگ داشتم همیشه

دیگه خسته شدم دلم تنوع میخاد

موندگاری شارژش چجوریه شیائومی؟

مدل گوشیتون چیه

خودمم سامسونگ داشتم همیشه دیگه خسته شدم دلم تنوع میخاد موندگاری شارژش چجوریه شیائومی؟ مدل گوشیتون ...

من سه ساله ک دارمش 

برا من مدلش نوت 9s ولی الان مدلای خیلی بهتری تو بازار هست 

موندگاری شارژشم عالیه 

خیلیم زود باتریش پرمیشه 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
من سه ساله ک دارمش  برا من مدلش نوت 9s ولی الان مدلای خیلی بهتری تو بازار هست  موندگاری ...

من الان بخوام بگیرم چه مدلی بگیرم حدود ده دوازده تومن بشه

شرمنده هی سوال میپرسم آخه سردرنمیارم از شیائومی😅

من الان بخوام بگیرم چه مدلی بگیرم حدود ده دوازده تومن بشه شرمنده هی سوال میپرسم آخه سردرنمیارم از ش ...

نوت11پرو زن عموم داره راضیه 

حالا نمیدونم 12 چ قیمته 12بهتره

اتفاقا منم میخوام بخرم بین شیائومی و سامسونگ موندم  میترسم شیائومی طول عمری نداشته باشه

منم میترسم آخه میدونم اگه هرکدوم بگیرم تا چندسال باید نگهش دارم چه خوب چه بد😅