2777
2789
عنوان

چیکار کنم موهام از لختی دربیاد

408 بازدید | 23 پست

خیلی لختع بلند بود من تازه کوتاه کردم دوستم گفت کوتاه کنی خوبع میشع این که بدتر شد

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف، وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور

لخته که خوبه 

مال منم اینجوریه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

لخته؟؟؟؟ 😐توبگو من چکار کنم لخت بشه

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لخته که خوبه  مال منم اینجوریه

خیلی لخته هیچ حالتی نداره کوتاه کردم پشیمونم بلند بهتر بود

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف، وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
یکی دنبال موی لخته اونی ک لخته فک میکنه بدبخته🙄

بابا من موهام کم پشته یعنی از بچگیم همینجوری کم پشت  یکم بورم هست هیچ حالتی نداره مثل سیخ صافه😐 یک حالتی یک موجی قشنگ بکنه مورو

خیلی لخته هیچ حالتی نداره کوتاه کردم پشیمونم بلند بهتر بود

دوباره بلند میشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

دلت میاد موی لختو هر رنگی کنی خیلی زیبا میشه

بوره  اجازه رنگ ندارم

موی فر صورتو جذاب و کم سن تر نشون میده موی لخت شیکه و اراسته

پروفایلت خودتی من اینجوری مو میخوام😃

خوشحال باش ،حالا اگه حالت دار بود میخواستی کلی پول کراتین بدی ،اونقت من موهام موج داره دلم میخواست لختتتتت باشه😁😂

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)