2777
2789
عنوان

مجاز به فرهنگیان و احتمال دعوت به مصاحبه! لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 43 پست
سوالات مصاحبه چی بود؟!

نماز روزه احکام یا انواع تاریخ های مهم انقلاب

گفت چ دعایی میخونی گفتم حدیث کسا گفت راجب چیه

ی مصاحبه دیگه هم داشت که ۳ تا خانوم بودن بیشتر سوالای روانشناسی مثلا ده سال بعد دوست داری کجا باشی یا اگه سر کلاس از دست بچه ها عصبانی بشی چیکار میکنی یا چه ایرادی داری؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودته ولی من که پارسال رفتم مصاحبه چیزی تهیه نکردم از منابع رایگان استفاده کردم کافی بود همهٔ سوا ...

یعنی اصلا دروغی یا چیز من درآوردی نباید بگیم،

آخه من وقت شرکت نماز جمعه و اینا ندارم،اونجا بگم چی؟ 

اگه پرسیدن؟.    بگم میرم.!!!

بستگی داره بومی کدوم استان باشین  ولی خب احتمالش زیاده  یه بخشی مصاحبه‌س که خب راجب شغل ...

امسال گفتن سختتره

من استان ایلام هستم،ظرفیت کل امسال۱۰نفر برای خانوم کلا

یعنی اصلا دروغی یا چیز من درآوردی نباید بگیم، آخه من وقت شرکت نماز جمعه و اینا ندارم،اونجا بگم چ ...

بگو بخاطر مطالعهٔ کنکورم هر هفته نمیتونستم برم ولی چندباری شرکت داشتم

راهپیماییم گفتن همینو بگو 

دروغ سعی کن نگی ولی یه سری چیزا مثل اینا اگه بگی کلا نرفتم امتیاز منفی داره کلا هیچ چیزو صفر و صدی جواب نده

اگرم سوالی دربارهٔ احکام یا وزرا پرسیدن نمیدونستی جوابشو یا اشتباه گفتی اصلا استرس نگیر در ادامه سعی کن جبران کنی من چندتا سوالو اشتباه جواب دادم خودم

انسانی با رتبه بالای ده هزار وتراز ۶۱۰۰ فرهنگیان مجاز شده بنظرتون قبولش میکنن یا دعوت میشه 

امسال ظرفیت انسانی ها بالاتر رفته و کلا هرساله احتمال قبولی انسانی ها بیشتر بوده