سلام دوستان من تیرویید کم کار دارم بعد الان ۸ ماهی میشه خودسرانه دارومو قطع کردم، چه عوارضی داره قطع یهویی دارو؟ و اینکه بعد قطع دارو قسمت چونم موهای زمخت مردونه زده بیرون ولی اونقدی هم نیس که بشه لیزر کرد، میخواستم بدونم الان دوباره ازمایش بدم برم دکتر دوز دارومو مشخص کنه نه؟
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه من قطع نکردم ولی منظم نمبخوردم الان یه گره تو تیروییدم هست و باید برم دنبالشو پیگیری .یبار تو مطب بودم ینفر قبل من رفت داخل گفت داروهامو قطع کردم دکتر بهش گفت خیلی خطرناکه حتی خطر مرگ هم داره.نکیخام بترسونمت ولی حتما پیگیر شو
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
دقیقا منم همینم .موهای زائدمم زیادشده و خیلی چیزای دیگه .منم خودسر قطع کردم .تازه ی مدته باز شروع کر ...
کار خوبی کردی، من چون مدت طولانی گذشته گفتم یه ازمایشم بدم برم دکتر ببینم چی میگه، اخه گفته بود اگه قصد بارداری داری حتما بیا دوز داروتو تغییر بدم، فعلا که قصدشو ندارم ولی برم بد نیس
پرولاکتین چیه عزیزم؟ پریودیم منظمه همش سه چهار روز جلوتر میشم طبق معمول ولی خب خیلی وقته ازمایش ندار ...
پرولاکتین هورمونیه که زمان بارداری وشیردهی تو خانوم ها زیاد میشه. برا منم با اینکه باردار و شیرده نبودم اون بالا رفته بود دکترم گفت بخاطر اینه که موی زائد در اومده