2777
2789

۴ساله توش زندگی میکنیم از اول هم تختخواب نخریدم الان یه پولی اومده دستم گفتم که تخت بخرم چون اتاق هر خیلی خالیه دلمم میخواد،،از طرفی هم نمیدونم شاید بخوام یه سال دیگه اقدام کنم برای بچه میترسم فعلا تو همین خونه بمونیم فکر اینکه بعدش بچه رو کجا بزارم و بخوابونم و شاید مجبور شم تختم جمع کنم اینش پشیمونم میکنه

شما بودین چیکار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا مستاجرم خونم ی خوابست با این تفاوت ک ما تخت خریدیم. دوسال خونه پدرشوهرم بودیم اونجا فضا بود. جابجا ک شدیم دیگ نیوردیمش کلا. هنوز اونجاست. الان باردارم و نیاز ب تخت دارم میخام ی دونه تک نفره بگیرم ناچارا. من رفت و آمد تو خونم زیاده جا ندارم برا تخت. اگر کسی زیاد خونت نمیاد بگیر

منم دقیقا مستاجرم خونم ی خوابست با این تفاوت ک ما تخت خریدیم. دوسال خونه پدرشوهرم بودیم اونجا فضا بو ...

نه چون شهر دوریم مهمون زیاد نمیاد،خب موقع بچه دردسر نمیشه؟

والا من تخت داشتم جمع کردم اتاقو بکل میگیرفت

بعد مادرم مریص بود اومد خونم تخت لازم داشت بخاطر اون یک اخت یک و نیم نفره گرفتم که ماشاالله مادرم کلک زد و رفت اصلا روش نرفت 

۳میلیون پول بی زبونم رو دور انداختم تخته اتاقمو بسته و خوشم نمیاد دوست دارم بفروشمش یک ماهه خریوم هی استفاده نشد

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
اره اینم هست ولی چون مستاجریم‌جابجایی خیلی سخت میشه من حتی مبلم‌نگرفتم با اینکه تازه عروسم😅😅

🥺🥺بعضی وقتا میگم چون مستاجرم چرا نباید اون چیزایی که دلم میخواد داشته باشم