2777
2789

سلام خانوما...من تا پارسال پوستم واقعا مثل آینه بود،اصلا نه جوش میزدم نه منافذ باز داشتم،الان صورتم افتضاح شده،چون تجربه ی خیلی بدی از یه دکتر پوست دارم خیلی میترسم باز برم ولی میدونم که بالاخره باید متخصص ببینه ولی گفتم اینجا بپرسم ببینم تجربه اشو داشتین که علتش چی میتونه باشه؟اینم بگم ۲۵ سالمه،سن بلوغ اصلا جوش نمیزدم،بشدت استرسی ام،کلسترول و قندمم لب مرزه،دور لبمم پر جوش شده،متاسفانه حواسم نمیشه میکنم همش،کاش کمکم کنین نتیجه بگیرم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل قاطع نمیدونم ولی من خودم هروقت بعضی چیزا میخورم مثل گرمی ها اینجوری میشم دقیق طبع بدنت خیلی گرم ...

فکر کنم طبعم سرده اتفاقا،والا نمیدونم،خوب بشه جاش بره کاش

کلسترول یا کبدچرب. 

قطره سالسیک اسید بخر بزن میره

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

براش چیکار کردی یا میکنی؟جاش میره؟

هیچ والا کاری نکردم گفتن تنها راهش این استرس کم کنم نه برای من که نرفته

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

من فکر میکنم اینمدت گرمیجات زیاد خورده باشی

فکر کن ببین اینطور بوده

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃