2777
2789
عنوان

چیکارش کنم🥲🥲🥲 خیلی وابستمه

494 بازدید | 23 پست

دخترمو میگم 

شدید وابسته به منه‌‌ ۲/۵ سالشه 

تا دشوری‌ هم ك میرم میاد دم در وایمیسته‌ باهام حرف میزنع ك مطمئن بشه همونجام 

با هیچکی جز من نمیره🥺 

امشب دختر عموهاش اومدن باهم بازی کنن 

رفته تو اتاق هر یه دقیقه. میاد سرك میکشه منو نگا می‌کنه می‌ره یا میاد بغلم می‌کنه دوباره بدو بدو می‌ره میاد یه بوس میده می‌ره 

دومیو‌ حاملم شاید بنظرتون مسخره باشه ولی من از الان تو فکر زایمانم‌ ك دخترمو چیکار کنم ک با هیچکی نمیره😥 

خوابم باشه من کنارش نباشم بیدار میشه سریع 

دیشب نشستم گریه کردم ک اگه من بمیرم دخترم چی میشه 😅 

شاید الان عادی بنظر برسه ولی اگه ببینیدش تعجب میکنید 😶

پسر منم همینه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

عزیزم 🥺😍 خدا حفظتون کنه

من بلد نیستم ولی دوست دارم این وابستگی رو خودمم به مامانم وابسته ام

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو که باید بری بیمارستان و نباید به بچه دست بزنه

این یه مشکله باید حل شه اصلا ناز نیست انقدر وابسته

'تو یه هارلی کوئینی که عشق قصه جوکری ♡¿یه حس مث کوکبی که وقتی اسم تو رسید بفهمی عشقتو چیشید باهمه حس گندگیش¿¡  "احتمالا باتو هم نظر نیستم و چاقو زیر گلوت نذاشتم  که بخوای ریپ بزنی یابیای تاپیکم میتونی بری حوصله ندارم جوابی هم میدم برای اینه جواب گهخورامو داده باشم ناراحت نشن"درباره خرگوش سوالی دارین بپرسین تازه وارد نیستم کاربری ناشناسمه

دقیقا مثل دختر منه کلا ازمن آویزون بود و بغل هیچکس نمی‌رفت حتی باباش‌‌‌‌‌...الان ۵ سالشه باباش خیلی بهش محبت کردو هدیه خرید واسش خداروشکر یذره بهترشده

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
عزیزم 🥺😍 خدا حفظتون کنه من بلد نیستم ولی دوست دارم این وابستگی رو خودمم به مامانم وابسته ام

❤️😘 

من هرچی شده نیم ساعت میرم به مامانم سر میزنم 

۸ سالم بود مامانم رفت مکه کارم فقط گریه بود 

مامانم میگه به خودت کشیده بزرگ بشه درست میشه 

ولی الانش برام مشکله 

همش تو فکرشم من نباشم دخترم چی میشه 😶

با باباشم‌ نمیره؟  اینو اگه باباشم بغل کنه جیغ داد میکشه سریع میاد بغلم 🥴🥴🥴

پدر نداره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️