2777
2789

سلام دو تا هم بچه دارم ده سال گذشته یر هر چیز کوچیک و بزرگی این قهر میکنه دفه پیش بیس روز باهام حرفم نزد بخدا اون بیس روز بیس بار مردم و زنده شدم ، هییییچ رابطه ی عاطفی بین ما نیست ، آرزو به دلم ی بار بیاد بغلم کنه از رو دلتنگی نه فقط به خاطر نیاز خودش ، اصلا شبا پیش هم نمیخوابیم میگه تو پیش بچه ها بخواب بیدار میشن گریه میکنن ، نمیدونم کسی بتونه حالمپ درک کنه یا دلم عین سنگ شده ، شوهرای دوستام نازشونو میکشن ی حرفایی از خلوتاشون میگن که من اشک تو چشام جمع میشه میگم پس چرا مال من اینجوری نیست ، خدای من بسر من شاهده راضیم بره زن دوم بگیره ، این مرد هیچیش برای من نیست خدا شوهر من هیچیییش برای من نیست ما عین دو تا آدم غریبه کنار هم داریم روزگار رو میگذرونیم اینو کی میگن بهش زندگی آخه😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق😊

این شرایط ده ساله ینی ده ساله که با یه صخره زندگی میکنی

بچه هاتم بزرگ بشن یاد می گیرن همین میشه زندگیشون

طلاق برای تو میشه رهایی برای بچه ها نجات برای همسرتم بستگی داره یا تنبیه یا برای اونم نجات

طلاق😊 این شرایط ده ساله ینی ده ساله که با یه صخره زندگی میکنی بچه هاتم بزرگ بشن یاد می گیرن همین ...

بچه هام بچه طلاق بشن ؟ دیگه بریدم بخدا صبح که پا میشم آرزومه زود شب بشه و تاریکی و سکوت 

همسر منم یه جورایی همین مدله مثل یک غریبه هست هیچ ‌وقت توی شرایط حساس درکم نکرده، پشتم وایساده، 

من پدرم رو از دست دادم بهم میگفت باید رو صورت من بخندی، شرایط زایمان،بارداری،و... درک نمیکنه و بدتر منو کلافه میکنه

بچه هام بچه طلاق بشن ؟ دیگه بریدم بخدا صبح که پا میشم آرزومه زود شب بشه و تاریکی و سکوت 

بچه ی طلاق اصلن معنا نداره. 

طلاق ینی جدایی

برای بچه هایی که تو خانواده مدام جر وبحث و کم محبتی و سردی می بینن

طلاق به نظرم یه راهیه که از ترساشون و از نا امیدیاشون جدا بشن.

مادر و پدر جدا داشته باشن بهتر از اینه که دو نفرتون کنار هم براشون تار و تیره باشین.