2777
2789
عنوان

مارمولک سبب خیر شد یا شر 🦎😭

264 بازدید | 21 پست

اعصابم خیلی خورده نزدیک ساعت ۱۲ اومدم برم دستشویی یه مارمولک چسبیده بود به دیوار نزدیک دستشویی😰منو بگو دیگه مگه من میتونم زندگی کنم دقیقا موقعی که مهمون میخواد برام بیاد مارمولک رفته تو چهارچوب در آپارتمانم قایم شده زنگ زدم مامانم مجبوری با بابام اومدن خونه بعد از ۴ ماه قهر پدرم واسه اولین بار اومد خونه من خیرش می‌تونه این باشه شرش اینه که تا بابام اومد بکشش آب شد رفت تو زمین هر چی دنبالش گشتن پیداش نکردن😭💔 من دیگه نمیتونم زندگی کنم خداااا فوبیای شدید دارم سرم داره میترکه چیکار کنم موکتم همرنگ مارمولکه اس بیاد رو موکت من نمیتونم ببینمشمن دیگه نمی‌خوام زنده بمونم 😢💔

🤍

من همش میگن خوشبحال شهرای سردسیر ، این جک و جونورای ترسناک و موذی رو ندارن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

واااا این همه ترس از یه مارمولک طبیعی نیستا

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم فوبیا دارن تو هم فوبیا داری بابا اژدها و مار که نیست یه مارمولک کوچوله هیچ صدمه ای هم به تو نمی ...

هر چی بهم میگن فایده نداره من از اژدها اونقدر نمی‌ترسم که ازین میترسم دیگه ازین لحظه به بعد من زندگی نمیکنم عکس ترس اینو دارم بیاد تو بدنم تو غذاهام 😰

🤍