2777
2789
عنوان

زنجانی ها بیایذ لطفا❤🌹

158 بازدید | 5 پست

بچه ها اگه هر اطلاعاتی در مورد شهر زنجان و دانشگاه و خوابگاه پزشکیش دارید ممنون میشم بگید... اینکه دانشگاه و خوابگاه کجای شهره؟ یعنی مرکز شهر یا حاشیه؟ 

من اهل زنجانم ولی تا جایی که میدونم یه دانشگاه علوم پزشکی هست نزدیک یه بیمارستان بزرگه تو حاشیه هم ن ...

وای خیلی ممنونم عزیزم، یعنی اطرافش رستوران اینا داره؟ نانوایی میوه فروشگاه؟ بعد با بی ار تی میشه رفت؟ من از تبریز میام. زنجان الان فارسی حرف میزنن یا ترکی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه ممنون میشم از جو شهرتون هم بگید

جوش خوبه مردمش با ایمانن ترکی صحبت کنی ترکی صحبت میکنن فارسی صحبت کنی فارسی صحبت میکنن شما بیاین نگران نباشین همزبون خودمونی ما عاشق لحجه شماییم ایشالا شما هم موفق باشید

جوش خوبه مردمش با ایمانن ترکی صحبت کنی ترکی صحبت میکنن فارسی صحبت کنی فارسی صحبت میکنن شما بیاین نگر ...

خیلی ممنونم عزیزم 😍 فقط اون محل دانشگاه اطرافش مغازه اینا هست دیگه؟ رستوران نانوایی؟