2777
2789

کمتر یک ماه دیگه ۹ سالش میشه

آخه چرا باید این سوال رو بپرسه

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

موبایل داره؟

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمپایی حواله ش نکردی؟😂😑

نه

حواسشو پرت کردم گفتم آره مثلا داییم بوسیده پدربزرگم و..

اره شب و روز سرش داخل موبایله

تمام!

مغز بچه رو نابود کردید!

منتظر بلوغ زودرس باشید حتی

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

الهی بگردم

بگیرش بغلت محکم بغلش کن بگو نمیدونم اما خیلی دوست دارم تو بوسم کنی😁

ی دقیقه ذوق کردم🙄😅🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دمپایی حواله ش نکردی؟😂😑

پستتو ن اما امضاتو خیلییی دوست داشتم😁🥹❤️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
تمام! مغز بچه رو نابود کردید! منتظر بلوغ زودرس باشید حتی

تقصیر بابامه من نمیتونم کاری انجام بدم

الهی بگردم بگیرش بغلت محکم بغلش کن بگو نمیدونم اما خیلی دوست دارم تو بوسم کنی😁 ی دقیقه ذوق کردم🙄 ...

🤣🤣بعدش گفت یادم رفت منم خیلی بوست کردم

🤣🤣بعدش گفت یادم رفت منم خیلی بوست کردم

الهی بگردم 

حالا خیلی برداشت بد نکن

از طرف من بچلونش بچرو

من بچه دوست دارم دست خودم نیست 😅

الهی بگردم  حالا خیلی برداشت بد نکن از طرف من بچلونش بچرو من بچه دوست دارم دست خودم نیست 😅

🤣اخیییی

تاره رفت بخوابه

🤣اخیییی تاره رفت بخوابه

الهی بگردم

داداش کوچولوی منم اومده بیدار شه😇🤦🏻‍♀️

با مامانت صحبت کن، یکم گوشیو کم کنید براش

حالا مدرسه ها شروع میشه درگیر درساش میشه ب مرور کم میشه تایم گوشیش اما مدام گرفتنم اشتباهه ب بچه آسیب میزنه

الهی بگردم داداش کوچولوی منم اومده بیدار شه😇🤦🏻‍♀️ با مامانت صحبت کن، یکم گوشیو کم کنید براش ...

اره گفتن گوشی رو میگیریم دیگه

خداحفظ کنه داداشتو😍🌹

اره گفتن گوشی رو میگیریم دیگه خداحفظ کنه داداشتو😍🌹

ن نگیرید ازش کلا

فقط تایمشو کم کنید

مثلا دو ساعت در طول روز بازی میکنه مامانت بگه بسه فعلا یکم ب چشمات استراحت بده، شب دوباره میدم بازی کنی... 

خیلی قانون و قاعده براش نزارید یعنی بزاریدا اما اونجوری ک حس کنع زندونیه ن

صفر و یک نباشید، اول کلا هرروز و همیشه بدید گوشی دستش باشه، بعد یهویی کلا ازش بگیرید

گناه داره و اینجوری لجباز میشه 

و چیزیم دیده توی گوشیش؟ 

ب مامان بابات همین قضیه بوسیدن رو گفتی؟!! 

خدا داداشمو حفظ میکنه عزیزم منو حفظ نمیکنه🤦🏻‍♀️

مرسی عزیزدلم❤️