2777
2789
عنوان

امشب یکی بهم یه چیزی گفت....

151 بازدید | 7 پست

امشب تو مهمونی بودم یه غریبه یه دفعه بهم گفت چرا میلرزی... اصلا حالم بد شد و واقعا خودمم احساس کردم تو اون جمع نمیدونم چرا میلرزیدم استرسی چیزیم نداشتم گاهی بدنم اینجوری میشه خیلی حالم گرفته شد تو جمع چیکار باید بکنم اینجوری نشم تاحالا تجربه داشتین یعنی برای چیه علتش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیلرزم ولی خیلی خودمو تکون میدم تا حالا بارها بقیه  بهم گفتن چرا اینطوری میکنی ولی واقعا ا ...

استرس نبود ولی مثلا تو جمع غریبه داشتم صحبت می‌کردم اینجوری بودم

من نمیلرزم ولی خیلی خودمو تکون میدم تا حالا بارها بقیه  بهم گفتن چرا اینطوری میکنی ولی واقعا ا ...

الانم تو خونه همش رو اعصابمه که چیکار کنم دیگه اینجوری نشم خیلی واقعا حس بدی به ادم دست میده وقتی به روت میارن

الانم تو خونه همش رو اعصابمه که چیکار کنم دیگه اینجوری نشم خیلی واقعا حس بدی به ادم دست میده وقتی به ...

عزیزم یه چیز طبیعیه

آدم تو جمع غریبه حرف بزنه ممکنه بلرزه

من دستام میلرزه اینطور وقتها

اصلا چیزی نیست که ذهنتو مشغولش کنی

عزیزم یه چیز طبیعیه آدم تو جمع غریبه حرف بزنه ممکنه بلرزه من دستام میلرزه اینطور وقتها اصلا چیزی ...

اره یه خورده با اون جمع هم احساس راحتی نداشتم ممکنه برا همون باشه مرسی عزیزم❤️