2777
2789
عنوان

لطفا لطفا خواهرانه بگین چطوری دختردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 39 پست

قبل بارداری فولیک اسید بخور و بلافاصله بعد از تموم شدن پری اقدام کن یه شب در میون .لبنیات هم زیاد بخورین هم خودت هم شوهرت 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید لبنیات زیاد بخوری . کیت تخمک گذرای بگیر روز تخمک گذاریت رو پیدا کن  قبلش اقدام کن ولی به محض پر رنگ شدن کیت دیگه اقدام نکن . موقع اقدام هم  قبلش دوش واژینال (با نصف سرکه و نصف آب )انجام بده نیم ساعت بعدش اقدام کن

اره دوتا میخوام. آخه میگن عوارضش زیاده. شما میدونید چطوره عوارضش زیاده؟؟

یکم دارو اینا قبلش باید مصرف کنی 

ولی خیلیا الان دیگه برای تعیین جنسیت اینکارو میکنن

بنظرم قبلش با دکتر مشورت کن،  البته یکم هزینشم بالاس  

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

هر چی مصلحت خدا باشه اول اینکه دعا کن صالح باشه بعد تو دعاهات به خدا بگو اگه صلاحم هست یه دختر سالم و صالح بهم عطا کن

این کارها رو انجام بده با توکل به خدا

بادام درختی زیاد بخور

رازیانه بخور اگه پرولاکتینت بالا نیست 

در آخر بعد از اتمام نزدیکی به پهلوی چپ بخواب 

سوره ی مریم زیاد بخون و بسپر به خدا ان شاءالله بهت دختر بده

الحمد لله کما هو اهله
قبل بارداری فولیک اسید بخور و بلافاصله بعد از تموم شدن پری اقدام کن یه شب در میون .لبنیات هم زیاد بخ ...

والا من کلا عاشق لبنیاتم و تو اولی هم فولیک خوردم و دقیقا یه شب در میون بود ولی پسر شد. البته اون موقع جنسیت مهم نبود و خدا خواست

والا من کلا عاشق لبنیاتم و تو اولی هم فولیک خوردم و دقیقا یه شب در میون بود ولی پسر شد. البته اون مو ...

واسه پسر دار شدن دقیقا روز تخمک گذاری باید اقدام بشه واسه دختر بلافاصله بعد پریودی دکتر تغذیه هم میتونی بری به نظرم مطمعن تره 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲