2777
2789

چقد شر ودعوایی بوده همین الانم سر یه دعوا دادگاه داریم چن روز پیشم نزدیک بود یه شر دیگه ب پا کنه ولی با این چیزا بازم خیلی اروم تر مجردی هست جالبیش اینه اصلنم پشیمون نیست انگار خداوکیلی عقل نداره بچه ها نگران پسرمممم مثل این نشه خیلی ب پدررشم وابستس تربیت پدرسم کاملا اشتباه همش میگم کاش دختر بود😪🤦‍♀️نگید هم چرا بچه دار شدی من دوسال بعد از ازدواج حامله شدم اون موقع اصلا. اینطور نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر الان سر به زندگی باشه غصه نخور معمولا اینجور مردا پدرای خوبی میشن چون خودشون خلاف کردن نمیذارن بچه سمت خلاف کردن بره چون میدونن چطور بچه به این راه میره حواسشون هست ،منظورم از خلاف کارای ناجور نیست مثلاً سیگار قلیون ازاین قبیل

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
خیلی احمقه و خله دقیقا عین گاو بخدا پسرمم عین گاوه رفتارش هرچی میگم انگار گاو میشنوه گوش نمیکنه

منم یدونه از این گاوا دارم عزیزم درکت میکنم بیرون که میریم به همه میپره خستم کرده

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟