2777
2789

اره از وقتی تصمیمگرفتم نمازامو لول وقت بخونم و به خوندن زیارت عاشورا مداومت کنم همه چی درست شد 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

یک) چله سوره بقره (اگه سحری چیزی داری رفع بشه)

دو) نماز اول وقت برای اینکه به آرامش برسی و مشکلات حل بشه

سه) روزی ۵۰ آیه قرآن برای اینکه سحر بهت اثر نکنه (۵۰ آیه باید روز خوانده بشه یعنی از  بعد از طلوع آفتاب تا قبل از غروب آفتاب و ثانیا روزی ۵۰ آیه خوانده شود و به جلو بری تا حدود ۴ ماه قرآن ختم بشه)

یه نماز اول وقت بلدم که به خودم آرامش داد

اره از وقتی تصمیمگرفتم نمازامو لول وقت بخونم و به خوندن زیارت عاشورا مداومت کنم همه چی درست شد 

زیارت عاشورا قبلا برای منم معجزه کرده! دیدم واقعا. 

نمیدونم الان چرا اصلا نمیشه! خیلی گره میفته به کارمون.

ممنون نظر دادی 

بعضی روزها آره بس که ننه اش ورد می خونه نکبت انگار خودش و دختراش پسرا مردمو نبردن به من که رسید نمی‌ ...

منم گاهی حس می کنم نگاه سنگین به زندگیمون هست.. حالا نه شخص خاصی مد نظرم باشه، اما این حدس رو می زنم.. 

آدم باید چه کنه اینها بی اثر بشه؟ 

بله  یک) چله سوره بقره (اگه سحری چیزی داری رفع بشه) دو) نماز اول وقت برای اینکه به آرامش برسی ...

میشه منبع لطف کنید؟ 

از کتاب خاصی دیدید؟ یا اینکه توی همین نت و پست های نی نی سایت؟ 

ماداشتیم وسایل خونه رو عوض می کردیم کلا همه تموم شد فقط فرش و لوسترمونده بود که یهو ازدهنم در رفت پیش جاریم اومده بودن خونمون ..بخدا شوهرم اخلاقش ۱۸۰درجه عوض شد ...فرشهارو عوض نکردددکه هیچ یه دعوایی حسابی هم کرد در کل خون به جیگرم کرده از اون وقت تاحالا...توخسابش هم پول بود....هم قرعه بناممون افتاد..هم یه ولم کوچولو از محل کارش جور شد...نخریددد که نخرید...

پول موندتوحسابش..بعدش ایل و طایفه اش اومدن یکم خرج اونا کرد بقیشم قرض داد به عزیزکرده هاش...

درحالی که قبلا کل وسیله هارو باقرض یا قسطی خریده بود که زودم تسویه کرده بود...

درکل از اون وقت که جاریم امد مبل نو پرده نو ناهارخوری نو میزتلویزیون نو دید..زندگیم اشک و آهه ...

هیچ کاری پیش نمی ره ...فقط جنگ اعصاب ب 

سرهیچ و پوچ...

شوهرم دنبال بهونه است...

منم پدرمادرمو از دست دادم...جایی ندارم پشتوانه ندارم...

دارم دق می کنم...فریاد رسی نیست ...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
میشه منبع لطف کنید؟  از کتاب خاصی دیدید؟ یا اینکه توی همین نت و پست های نی نی سایت؟

چله بقره رو توی این نی نی سایت زیاد دیدم میگفتن صوت اشو تا چهل روز میزاشتن (حتی روی دور تند هم گذاشتن زود تموم بشه)

نماز اول وقت و ۵۰ آیه قرآن رو کسی بهم یاد داد که خداوند بهش علوم غریبه داده بود (مثل تعبیر خواب و ....)

نماز اول وقت روش خاص خودشو داره