2777
2789
عنوان

با اجازه همه یک سوال درسی کانون قلم چی دارم لطفا هر کی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 61 پست
مرسی  برای یازدهم خوبه؟

ببین من کلا پیشنهاد نمیدم از کانون بگیرید کتاب چون کتابای بهترم هست نه اینکه بد باشن اما تا وقتی اینقدر رقیب مولف هست چرا ادم بهترینو انتخاب نکنه

دیدم که کار کردن از کتابای کانون 

کاریه که شده بگیره 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان مرسی ببخشید چی بگیره دقیقا؟

من تجربی ام راستش 

مگه یازدهم نیست 

بهش بگو تو کدوم درس لنگ میزنی از تخصصی ها اولویتت اونا باشه اگه از پولت موند بقیه تخصصی ها رو هم بگیر

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بهش بگو که کاری به لیست نداشته باشه بره کناب به همون پول برداره خودشون وارد لیستش میکنن 

یعنی وقتی کنابا. انتخاب کرد بره پیشخوان لیستو بده بگه پول دادم از آموزشگاه 

بگو بره سایت انجمن کنکور اونجا کلا بچه های کنکورین 

البته که اینجا هم خوب راهنمایی‌میکنن ولی جو اونجا دقیقا همینه که میخواد 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اها میشه یعنی؟ 

آره

کتاب انتخاب کنه 

بهش بگو توی نت بزنه  کانون بوک قسمت یازدهم انسانی همه کنابای موجود کانونو بالا میاره با قیمت و خلاصه هست خودش بره نگاه کنه امتخاب کنه که وقتی رفت حضوری بگیره هول نشه