2777
2789

دلیلش میدونید چیه؟؟ :)) 

خیلی دارم اذیت میشم 

برم دکتر خوب میشه؟؟ 

𝕷𝖔𝖓𝖊𝖑𝖞 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑  !      ⊹ ִֶָ                                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا یه کاری بهت یاد بدم توام منو دعا کن حاجت روا بشم. 

ما هم زنو و شوهر هی چشممون عفونت میکرد میرفتیم دکتر ،دیگه خسته شده بودیم یه بار یه چشم پزشک گفته بود چشمتون رو با آب بشویید. من حالا دو روز بود که چشام اذیت میکرد مشتمو پر اب میکنم و چشممو میارم پایین ،تو ابی که در مشتم است پلک میزنم چند بار آبو عوض میکنم و اینکارو تکرار میکنم بعد خوب میشه.

چند ماهیه با همین روش دیگه چشم پزشک نرفتیم. 

بیا یه کاری بهت یاد بدم توام منو دعا کن حاجت روا بشم.  ما هم زنو و شوهر هی چشممون عفونت میکرد ...

مرسی عزیزم 

𝕷𝖔𝖓𝖊𝖑𝖞 𝖆𝖓𝖌𝖊𝖑  !      ⊹ ִֶָ