2777
2789
عنوان

کار در منزل

367 بازدید | 7 پست

کسی بوده از آگهی های کار در منزل تو سایت دیوار درآمدی داشته باشه؟

یدونه کار در منزل پیداکردم 

مجسمه سازی 

قالبش ۱میلیون و ۵۰۰هست و تو هفته ممکنه دوسه تومن در امد داشته باشی 

ولی ۱۵۰۰باید اول واریز کنی 

میترسم پولم بره 

نمیدونم چیکار کنم به نظرتون اعتماد کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اگهی رو منم دیدم اگه می گفت یک میلیون و پانصد فقط هزینه ثبت نامه یا حتی کمتر به احتمال بالا کلاه برداری بود ولی اینکه گفته برای قالب ها هست بعیده کلاه برداری باشه اگه کلاه برداری بود احتمالا برای اینکه تعداد بیشتری از مردم واریز کنن مبلغ رو کمتر می گفتن

خودم که نه 

ولی یکی از اقوام حدودا دو سال پیش ، کار در منزل انجام دادن ، 

طرف بهشون گفته بود چند تا بسته باید بخرین از ما ، بعد ی کارایی روشن انجام بدین و گرون تر به خودمون بفروشین

روز اول گفت فقط یک دونه میخرم ازتون ، روز دوم یک دونه ، روز سوم یک دونه و .... ، 

حدودا هفت یا هشت روز گذشت ، رفتن گفتن ما میتونیم روزی 700 تا 800 تا درست کنیم ، بهشون گفت برین جای دیگه بفروشین ، ما نمیخرین بیشتر از یک دونه در روز 😂😂😂

روز اول هم 1000 تا به خودشون فروخت ، هفتاش رو خرید ازشون ، 993 تا هم سطل زباله 😐😂😂