2777
2789
عنوان

جریان ۱۳ صفر چیه؟؟

456 بازدید | 24 پست

همه میگن تا ۱۳صفر فلان کارو نکن و اینا چرا مگه چشه؟؟

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

هیچی خرافات بدعت

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی نگیر

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

کسی که اعتقاد داره میشه بگه چی هست و چراا؟؟

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
کسی که اعتقاد داره میشه بگه چی هست و چراا؟؟

میگن تو هیچ منبع حدیث و روایت همچین چیزی وجود ندارد

بعضیا میگن نیت کنی سیزده صفر یه چی بخری تا سال بعد به اون آرزوت میرسی

مثلا کسی که بچه میخاد لباس نوزاد بخره تا اون موقع بچه دار میشه

پارسال منم میخاستم بخرم ولی یه نفر همینجا گف اینا بدعت و خرافاته منبع ندارن

گناه داره به دین بدعت اضافه کنیم

منم دیدم راست میگه اون روز  چیزی نخریدم 

به جاش همیشه  دعا کردم که خدایا اگه به صلاحمه بده اگه نه نده

که خداروشکر برآورده شد

به جای این خرافات  لیله الرغایب یا شب قدر برای حوائج تون  آرزو کنید که برآورده شدنش طبق روایات احتمالش بیشتره

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
هیچی خرافات بدعت

دوتا از فامیلان بدترین اتفاقات توی 13 صفر افتاد واسشون که رفته بودن خوش گذرونی خودماهم یکی از فامیلامون و 13 صفر مهمون کرده بودیم چن مدت بدش یر هیچ و پوچ دشمن خونی شدیم اصن دوست مامانم  رفته بود کوه تیر تفنگ واسه شکار در رفت پاشو قطع کردن

یه ادم به شدت برون گرا