2777
2789
عنوان

نمیدونستم پونه تو بارداری ممنوعه ' خوردم ' چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 22 پست
ادم میخوره بعد پشیمون میشه🤐

عزیزم من که تو حاملگی‌هام همه چیز خوردم هیچی نشد به اندازه  و رو قاعده باشه هیچی نمیشه پونه توی دوغ طوری نیست دمکرده  اونم مقدار زیاد ضرره والا ما زعفرون تو غذا میزدیم هیچ مشکلی نبود همونم به مقدار زیاد خطرناکه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هی چیز شیرین میخورم ببینم تکون میخوره یا نه.. آخه چقدر خنگم من

دور از جون بابا اون بچه به قول مادرم جاش سفته نگران نباش

گر نگه دار من آن است که می دانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان هی چیز شیرین میخورم ببینم تکون میخوره یا نه.. آخه چقدر خنگم من

ببین زیاد نباید زعفرون و پونه و دمنوش و ....خورد وگرنه توی غذا اشکالی نداره مثلا همیشه نباید مرغ زعفرونی خورد مقدار زیاد بده

ببین زیاد نباید زعفرون و پونه و دمنوش و ....خورد وگرنه توی غذا اشکالی نداره مثلا همیشه نباید مرغ زعف ...

امشب خیلی هوس زرشک پلو با مرغ کردم ولی ترسیدم مثلاً برنج و مرغ درست کردم یکم زعفران رو مرغ ریختم موقع خوردن شوهرم گفت نخور زیاد ریختی قشنگ طعم زعفرون گرفتن منم دو سه لقمه بیشترنخوردم  واقعاً زیاد بودزعفرونش .بعدسیب زمینی سرخ کرده خوردم.😕

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
امشب خیلی هوس زرشک پلو با مرغ کردم ولی ترسیدم مثلاً برنج و مرغ درست کردم یکم زعفران رو مرغ ریختم موق ...

آخی،خوب زعفرون کم بزن عزیزم