2777
2789

از اونجایی ک هزینه های کاردرمانی ی نیم ساعتی ۲۰۰تومن تغییر کرد و برای ما هم چهارجلسه در هفته در نظر گرفته بودن هزینه هاش خیلی برام زیاد شد و مجبور ب قطع کلاساا شدم و از اونجایی ک فرزندم خیلی پیشرفت خوبی داشت و بنظر منو همسرم دیگه عادی میومد رفتیم پیش متخصص مغز و اعصاب دکتر گفت میتونی قرص و قط کنی اما با شروع کلاسها این کارو کن منم تصمیم گرفتم مجدد از مخر ببرمش کلاس و شروع کنم گفتارش خیلی خوب شده جملات با فکر کاملا میگه اما تلفظاتش اشتباه داره دوست دارم زودتر اونا هم اصلاح بشه من از درمان با رسپریدون عوارض ندیدم اما دو شب از قصد ندادم حس میکردم یکم زود جوش میاره همسرم میگه حساس شدی خلاصه ک فعلا جرات نکردم قطعش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه این کلاسا پدرمارم دراورده 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

اگه بیمه تکمیلی دارین میتونین از بیمه بگیرین هزینه کلاساشو

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
اره بخدا خیلی زیاده از قسط بانک بیشتره

باورت نمیشه درماه دقیق 36ملیون خرج میکنیم ک فقط ده تومنش خرج خودمونه بقیه فقط کلاس و کلاس و کلاس خدا ب همه مون کمک کنه

نوشتم تو پستهای اول  پرخاشگری   عدم تمرکز عدم توجه پرت کردن بیش از اندازه وسیله ها ضر ...

ااااا دختر منم نزديك دو سالشه، جيغ جيغو ، پرت ميكنه وسيله هارو ، خيليم شيطونه ، نميدونم اينم بيش فعاله 

متخصص براتون مینویسه از کاردرمانی نامه میگیرین بیمه تکمیلی میده؟  چقدشو میده؟

اول میری از متخصص مغز و اعصاب کودکان نامه میگیری بعدم از کلینیکی ک میبری نامه بگیر که چن جلسه درماه میبری کلاس ایناروهمه ببر بیمه هزینه هارم باید بنویسن تو نامت

چقد زیادپیشرفتش چطوره راضی هستی؟ 

ببخشید الان دیدم ،اره خداروشکر داره پیشرفت میکنه ولی زیر نظر متخصص مغزواعصاب کودکانم هست سه ماه یبار میبریمش کلاسای ورزشیم ثبتنامش کردیم