2777
2789
منم سوال دارم خودم اصفهانم مثلا پاشم برم مشهدی خوزستانی برای خوندن روانشناسی سخت نیست؟ می ارزه؟

نمیدونم چند ساعت راهه ولی ۵ساعت راه معقوله

در ضمن من خودم شهر کوچیک بودم و خب به بهترین دانشگاه نزدیکم رفتم

اما شما که کلانشهری نمیدونم واقن

من اینو خیلی قبول دارم مسعله من این نیست  مشکل هزینه رفت و آمد کار  کلاس و....

اگه شهرتون دولتی داره خب برات خیلیی راحت تر میشه و هزینه خوابگاه اینا نداری اگه بخوای کار کنی شهر خودت راحتتره .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه هاش چطور  بعد مثلا میشه کار پیدا کرد شهر دیگ با توجه ب اینکه خوابگاهی هستین؟

با ۳تومن میشه زندگی خیلی خوبی داشت،کارم بستگی به خوابگاهتون داره اجازه بدن شما بعد ساعت معین بیرون باشین و کلاسا زیاد نباشه و ..در کل دردسر داره

اگه شهرتون دولتی داره خب برات خیلیی راحت تر میشه و هزینه خوابگاه اینا نداری اگه بخوای کار کنی شهر خو ...

خب قبول نمیشم با این رتبه فقط دولتی شهر دیگ میارم 

با ۳تومن میشه زندگی خیلی خوبی داشت،کارم بستگی به خوابگاهتون داره اجازه بدن شما بعد ساعت معین بیرون ب ...

میدونید مشاورم میگه هزینه ای ک شهر دیگه میخوای بکنی بیا پیام نور و غیر انتفاعی شهر خودت بخون نمیدونم تا چ حد درسته 

در مورد هزینه ها تا میتونید در هر صورت از وام های مختلف دانشگاه استفاده کنید، خیلی هزینه هاتون را پایین میاره و با پرداختش هم خیلی سخت نیست، و یه مسئله اگه شبانه قبول بشید و معدل الف باشید تمام یا یه قسمتی از شهریه هم براتون بخشیده میشه، من اگه به عقب برمیگشتم شبانه یه رشته تاپ دانشگاه خوب میزدم و سعی می‌کردم شاگرد اول بشم

میدونید مشاورم میگه هزینه ای ک شهر دیگه میخوای بکنی بیا پیام نور و غیر انتفاعی شهر خودت بخون نمیدونم ...

وضع مالیتون در چه حده؟ماهی ۲ ۳تومن نمیتونین بگیرین از خونواده؟

شاید برای کار به مشکل بخوری هزینش ولی کمه نگران نباش انشالله موفق بشی

ممنون 

جون کلاس و اینام میخوام در طول تحصیل برم زبان و کامپیوتر مثلا سر کار هم دوست دارم برم حس استقلال میده بهم همین الانش شهر خودم دارم میرم سرکار حس خوبیه 

بستگی داره عزیزم چقدر خرج کنی خب اونجا فقط پول غذا میدی حدودا هر وعده ۵هزار تومن حساب کن بقیش پول ...

آها مثلا حدودی میتونید بگید ک مثلا صرفه جویی کنه آدم 

ولی خب زندگی نرمال داشته باشه اونجا چقد در میاد؟