2777
2789
عنوان

اختلاف سنی با همسر

281 بازدید | 28 پست

دوستان این مسئله ذهنمو درگیر کرده...

گاهی که مردهای سن بالا رو می‌بینم که اونطور که باید برای زن هاشون ارزش قائل نیستن و توجه نمیکنن ولی وقتی با یه دختر سن پایین مواجهه میشن اخلاقشون با اون دختر جوون خوبع و عملا عوض میشه این فکر به ذهنم میرسه که اگه خانم خودش جوون بود شاید مثل همون خانم جوون باهاش برخورد می‌کرد..مثل اوایل آشنایی خودشون..

من با همسرم هم سنم وقتی به ۱۰..۱۵ سال دیگه فکر میکنم می‌ترسم.. قطعا جوانی الان رو ندارم و همش میگم کاش ۴..۵ سال یا بیشتر اختلاف سنی داشتیم که نگران جوونیم نباشم ..

بنظرتون یه مرد ۵۰ ساله زن خودش که ۵۰ سالشه براش هنوزم جذابه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم باشع ته دلش نمیگه کاش جوونتر بود

نه چنین چیزی نیست  ،عشق  محبت باسه  فقط با یکی  دوست داری باشی  حتی اگر بهترا هم باشن

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

ببین اسی من ۱۳ سال از همسرم کوچیکترم و خودم کلا بیبی فیسم ولی امان از ی ذره عشق ب خدا تو خونه فرقی ب ...

الهی....

درست میگی واقعا مهم علاقه ست..

تلاش کردی واسه درست کردنش؟

عزیزم این چیزا به اختلاف سنی ربطی ندارع یکی از آشنا ها ۵ سال از شوهرش بزرگترها پسره دورش میگرده

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜