2777
2789

از وقتی شوهرم از خونه بیرونم کرده هی پشت سرم چرت و پرت میگن منو خراب و خیابونی و دیوونه درست کردن پیش همه هیچییییی نبوده که به کسی نگفته باشن الآنم گفته من یعنی خودش و شوهرش میرم خونه پدرش همه چیو بهشون میگیم مامانمم گفته غلط میکنین بیایین خونه من در مورد دخترم حرفی بزنید اگر اومدین برا طلاق بیایین حق ندارین بیایین خونه من برا چیز دیگه ای😭 بحث جدی ای هم نبوده سر چیزای مسخره بحثمون شد شوهرمم خاله زنک طبق معمول همه چیو به خانوادش گفت

اصلاشوهرم قصد طلاق نداشت پدر مادرش پرش کردن شوهرمو می‌گفت من طلاقتم نمی‌دم بشین خونه بابات همینجوری تا آخر عمر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم اخه 

انشالله هر چی خیرته 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
با شوهرم دعوام شد زدم یه لیوان رو زمین شکوندم شوهرمم انگار دنبال بهونه بود از خونه بیرونم کرد

اخی فداسرت ایشاله که حل بشه مشکلت

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
خب اگه دوس داری ک برگردی با شوهرت قرار بزار حرف بزن  برین پیش مشاوره

اصلا نمیتونم باش حرف بزنم خیلی پشت سرم حرف زده خودش و خانوادش فقط میگم اگه اومد پیشم معذرت خواهی برمی‌گردم 

اصلا نمیتونم باش حرف بزنم خیلی پشت سرم حرف زده خودش و خانوادش فقط میگم اگه اومد پیشم معذرت خواهی برم ...

خب این زندگی ب درد نمیخوره ک عزیزم 

دوسش داری .دوست داری باهاش زندگی کنی 

ولی نمیری مشاوره ک زندگیتو. درست کنی 

نه مشکل جدی ای نداشتیم همش دخالت خانواده شوهرم

بذار بیان خونه بابات حرف‌بزنن خانوادت قشنگ بگو پشتت باشن هرچی گفتن ازت حمایت کنن بفهمنن کلی حامی داری.اگ گفتن دخترت اشتباهی کرده خانوادت بگن همه اشتبا ازشون سر میزنه حق ندارین ب دخترم تو بگین.بعدشم بگن اثن اره دخترمو طلاق بدین با تمام مهریه.

اگ شوهرت خاس برگردی سر زندگی بابات شرط بذاره تعهد بگیره تا دگ اذیتت نکنه . کلا دست پیش بگیرین.ب دلم افتاده شوهرت پشتت میشه و آشتی میکنی میری خونت .مادرشوهرت خیط میشه🤗🫀ولی حتما تعهد بگیرین

اصلا نمیتونم باش حرف بزنم خیلی پشت سرم حرف زده خودش و خانوادش فقط میگم اگه اومد پیشم معذرت خواهی برم ...

با ی معذرت خاهی کوتا میای؟اصن اومدن تو خونه بابات از اتاق بیرون نیا بذار خانوادت صحبت کنن