2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم فقط موخوره های پایین موهات رو بگیر 

پایین موهات ضعیفه 

منم موهام خیلی پره و بلند ولی اصلا اذیت نمیشم 

چجوری برای شماها آزار دهندس

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
اوووه موهای آبجی مو ندیدی،اونو ببینی چی میگیییی

ماشالا موهای ابجی منم پر پشته

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من از شما بلندتر بود موهام پر هم هست همه میگفتن نزن حدود بیست و پنج سانت کوتاه کردم خیلی راحت میشی م ...

راهکار موهات چیه؟ 

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد
نکن خوووووو حیف موهات نیس

نکنم حجمش سه برابر میشه عین جنگل میشه🤣🤣

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

حتما کوتاه کن موی کوتاه خیلی شیکه

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋