2777
2789
عنوان

ریزش مو

135 بازدید | 18 پست

سلام. دوستان نمیدونم واقعا دیگه چیکار کنم😭 یکساله که موی سرم بشدت می ریزه خیلی زیاد نه چند تا تار مو ، یک دفعه میبینم بدون اینکه شونه کرده باشم یا دست بزنم چند دسته کُپه مو می افته رو شونم. دیگه به حدی ریخته کله ام طاس شده و موهام انقدر کم و ضعیف شدن خجالت میکشم. از طرفی روی قفسه سینه و گردن و صورتم هم موی زاعد سریع رشد میکنه و خیلی هاشونم موهای با ریشه های محکم و کلفت تر از موهای دیگه هستن. پارسال رفتم متخصص زنان گف هورمون مردانه ات زیاد شده قرص هاش رو تا مصرف میکردم خوب بود به محض اینکه تموم شد دوباره مشکلاتم شروع شده. دو ماه پیش هم رفتم پیش دکتر عمومی قرص آهن و زینک پلاس و ۸ تا آمپول نوروبیون و بیوتین داد اما ریزش موهام یکم بهتر شد همین . آیا کسی مثل من بوده؟ نمیدونم این بار پیش متخصص زنان برم یا متخصص پوست یا چیکار کنم😭 از خجالت دوست ندارم کسی منو بدون شال ببینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما باید پیش متخصص زنان بری چون مشکلت هورمونی هست دکتر پوست کاری برات نمیکنه نهایت بهت تقویتی و محلول میده مشکل سما باید از داخل درست بشه 

در حین درمان ورزش هم زیاد بکن اصلاح سبک هم برو تغذیه ات رو هم درست کن