2777
2789

از بس که وقت و بی وقت خی زر و زر زنگ‌میزنه یا ب من یا شوهرم از ترس اون نمیتونم آنلاین شم زود پیام میده بعدم‌زنگ میزنه.صب ساعت ۷ زنگ میزنه ۱۲ ظهر زنگ میزنه ۲ ظهر زنگ میزنه ۸ شب زنگ میزنه ۱۲ شب زنگ میزنه.حالا یبار هفت و نیم صبح زنگ‌ زد من خواب بودم بعد اون هر وقت زنگ بزنه میگه خواب بودی؟؟؟آخه تو همیشه خوابی.اخه به توچههههه هر سری زنگ‌بزنه کم کم نیم ساعت بکوب حرف میزنه حرف ک چ عرض کنم همش غر و ناله از مشکلاتش ی حرف و صد بار تکرار میکنه دیوونه شدم از دستش

موندنی ترین رفیق من امام حسین❤️#ایران_بدون_افغانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جواب نداره بگو سایلنت بودم!!  چرا اینقدر رو میدی و بعد حرص میخوری.

جای مادرمه روم نمیشه خودشم نمیفهمه نباید انقد مزاحم‌بقیه‌ش د

گوشیتو بذار سایلنت.

بگو من برا کارم برنامه دارم هر وقت گفت تو همش خوابی بگو نه من اتفاقا به موقع میخوابم.امروزم صبح زود پاشدم کارامو کردم الانم وقت استراحتمه.

اصلا جواب نده و بگو من ساعت ۳ باید بخوابم برنامه روزانه مه.

چند بار بگی دیگه زیاد مزاحم نمیشه.میفهمم چی مبگی ولی خب شاید اونم کسی را برا درد دل نداره.امیدش به توعه.هر وقت تونستی به حرفاش گوش بده و باهاش همدردی کن.بعضیا تو خانواده خودشونم همدرد ندارن

خوب اینکه اغراقه ک روزی ۵دفعه زنگ بزنه اغراق کردی خیلی.

نگفتم روزی ۵ باز زنگ میزنه منظورم این بود که وقت و بی وقت زنگ میزنه.بخدا روزی دوبار و حداقل زنگ میزنه اونم تایمای بد مث اول صب یا سر ظهر

گوشیتو بذار سایلنت. بگو من برا کارم برنامه دارم هر وقت گفت تو همش خوابی بگو نه من اتفاقا به موقع می ...

اتفاقا وقتایی ک خونوادش محلش نمیزارن یاد ما پیفته

چی میخاد خو عه

همش زنگ میزنه از وضع زندگیش رفتار شوهرش و دخترش میگه مدام غر میزنه و آه و ناله وقتی باهاش حرف میزنم استرس میگیرم انقد انرژی منفیه

چقد بی سیاسته واقعا

خیلی ادم‌گیریه منم خیلی با زنداداشم خوبم ولی ماه یبار بیشتر بهم زنگ نمیزیم بارها گقتم از تلفنی حرف زدن خوشم‌نمیاد ولی کو گوش شنوا