2777
2789

من اگ همینطور خالی بکشم باژم انقدی صاف نیس .

یجا دیدم تو گوگل نوشدع بود روغن بادوم و اینا 

خوب وقتی بزنم ک موهام چربه بخوان اتو بکشم مامانم میگه بوی اون میمونه اگ عرق کنی بوی بدی میگیره. پس چی بزنم؟

یچی ک خیلی گرونم نباشع

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
اسپری ضد حرارت حاوی کراتین

چقد هست قیمتش؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محافظ حرارتت بزن برندهای مختلف هست بیول ایرانیشه گرونم نیس

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

اسپری دو فاز 

سرم مو ضد حرارت 

روغن بعد حموم فقط زیتون و آرگان بو نمیگیره روی مو بقیش بو میده و چرب میشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
محافظ حرارتت بزن برندهای مختلف هست بیول ایرانیشه گرونم نیس

اها ممنون

اسپری دو فاز  سرم مو ضد حرارت  روغن بعد حموم فقط زیتون و آرگان بو نمیگیره روی مو بقیش بو ...

ینی روغن زیتون بزنم بعد اتو بکشم؟ 

چطوری این بو نمیگیره😂🤦🏻

ممکنه صافم بشه؟ 

اولا که باید موهات خشک خشک باشه اتو بزنی و اتو هم داغ باشه و اینکه دقیقا از ریشه ی ریشه مو شروع به کشیدن کنی و هیچ کرکی تو موهات نباشه

زیاد روغن زدن مهم نیست اما میتونی قبلش سرم مو بزنی برای شفافیت اتفاقا بوی خوب هم میگیره مو

اولا که باید موهات خشک خشک باشه اتو بزنی و اتو هم داغ باشه و اینکه دقیقا از ریشه ی ریشه مو شروع به ک ...

ینی سرم و این اسپری ها انقدی توی صاف شدن نقشی ندارن؟ 

مثلا بعد از حموم وقتی موهام خشکه بکشم ؟ 

روغن زیتون نزنم قبلش؟ 

ینی سرم و این اسپری ها انقدی توی صاف شدن نقشی ندارن؟  مثلا بعد از حموم وقتی موهام خشکه بکشم ؟& ...

آنقدر که خشک بودن مو و داغ بودن اتو و از ریشه کشیدن مو مهمه سرم و اسپری خیلی مهم نیست اما چون مو رو شفاف می‌کنه مو قشنگتر میشه

روغن زیتون و روغن نارگیل به هر موای نمیسازه مثلا موی منو این دوتا روغن بدتر خشک می‌کنه بجاش روغن سیاه دونه خیلی به موهام میسازه 

اگر میخوای بوی خوب هم بده موهات از همون اسپری و سرم استفاده کن وگرنه اول ببین کدوم روغن با جنس موهات سازگاری داره

آنقدر که خشک بودن مو و داغ بودن اتو و از ریشه کشیدن مو مهمه سرم و اسپری خیلی مهم نیست اما چون مو رو ...

من موهام زبره . زودم از حموم بیام خشک میشه 

ی روغنی میخوام ازین وزی در بیاد وقتی اتو میکشم همونطور وزه لخت نمیشه 

من موهام زبره . زودم از حموم بیام خشک میشه  ی روغنی میخوام ازین وزی در بیاد وقتی اتو میکشم همو ...

من سرم مو سریتا میزنم بدون اتو هیچ وزی نمیمونه رو موهام

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من سرم مو سریتا میزنم بدون اتو هیچ وزی نمیمونه رو موهام

چقد خریدیش