2777
2789

سلام عزیزان 

اگه با لتروزول و آمپول hcg دختر دار شدین راهنمایی کنید که چه روزی تزریق انجام دادین و عذر میخوام چه زمانی رابطه داشتین ؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با لتروزول بدون آمپول باردار شدم...ولی شنیدم لتروزول پسرزایی بیشتر داره ها

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
من با لتروزول بدون آمپول باردار شدم...ولی شنیدم لتروزول پسرزایی بیشتر داره ها

چاره ای ندارم چون فولیکول بالغ ندارم 

بخاطر این پسر میشه که رابطه ها منظم هست وقتی کسی نازایی یا تنبلی داره .... 

شمابعدچندمدت خوردن قزص باردارشدین تنبلی تخمدانم دارین

من تنبلی تخمدان شدید داشتم...دوماه ...ماه دوم استفاده باردار شدم ..خدا انشاالله به همه منتظرا بده بچه های من دوقلو هم هستن ...اینو گفتم که بدونید تنبلی تخمدان اصلا وحشتناک نیست ...کن پیش بهترین دکتر غدد رفتم بخاطرش آزمایش هورمونی دادم بهم گفت تخمدان های تو دیگه خیلییییی تنبله ولی خدارو شکر شد

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام