2777
2789

سلام بچه ها من تا بحال دوبار کنکور تجربی دادم و برخلاف کلی تلاش و اینکه همیشه نفر اول مدرسه بودم به علاقم یعنی دارو و دندان نرسیدم یعنی اصلا رتبه خوبی نگرفتم و به پیرا ها علاقه ندارم 

تصمیم گرفتم حالا که تلاش کردم و نشد روی اون علایقم خط بکشم و از مسیر دیگه ای به موفقیت برسم 

میمونه معلمی اما با احترام به این شغل چیزی که من میخام یعنی پیشرفت شغلی و تحصیلی و موفقیت های بیشتر در این رشته نمیبینم . با پدرم مشاوره رفتیم و بعد صحبت رشته مدیریت رو بهم دادن و خودم هم دیدم که چیزهایی که میخام در این رشته هست و میخام به عنوان یک خانم محیط کار تمیز و جایگاه اجتماعی مناسبی هم داشته باشم

اما خیلی میترسم که نکنه معلمی ارجح تر باشه و انتخاب اشتباهی کنم 😔

برای من پیش رفت شغلی و تحصیلی و اینکه دوست دارم یه کار پشت میزی و تمیزی برای یک خانم باشه مهم هست 

نظر شماچیه ؟ 

بچه ها میدونم ممکنه اینکار جالب نباشه ولی خب تو این حیطه آشناهای زیادی دارم و اگه خودم هم تلاش کنم میتونم وارد بخش های مدیریتی بیمارستان یا بانک و... بشم تو دوران دانشجویی واسه کارآموزی و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.